AMMEEN VALINTA

Ammeen valinta

Jos unelmoit ammeesta ja rentouttavista kylvyistä, nyt on oikea hetki tehdä haaveista totta. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva amme miltei jokaiseen kylpyhuoneeseen. Pienin mallimme vaatii tilaa alle neliömetrin (1400 x 700 mm), ja suurimmat sopivat kahden hengen yhteiskylpyihin. Rakenteisiin upotettava amme antaa kylpyhuoneelle elegantin ilmeen, mutta ne vaativat enemmän tilaa ympärilleen.

 

Valitse sopiva malli

Koon lisäksi ammeen valinnassa on syytä miettiä sen käyttöä. Jos ammetta käyttää koko perhe, kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaalin kestävyyteen ja puhdistuksen helppouteen. Teräsemali on turvallinen valinta, joka kestää kovaakin kulutusta. Saniteettiakryyliamme taas on pinnaltaan pehmeä ja lämmin, ja vuosien saatossa mahdollisesti syntyvät pintanaarmut voi hioa ja kiillottaa näkymättömiin. Jos valitset rakenteeseen upotettavan mallin, muista että ammeesi vaatii huoltoluukun huoltoa ja puhdistusta varten.

 

Sijoita ammeesi oikein
Ammeeseen laskettu lämmin kylpyvesi kosteuttaa myös kylpyhuoneen ilman. Varmista siis, että kylpyhuoneessasi on riittävä ilmanvaihto. Ammetta ympäröivät seinät ja lattia on kosteuseristettävä huolellisesti.