Seinä-wc -ratkaisuiden edut

Seinälle asennettavat wc-ratkaisut tarjoavat sinulle ammattilaisena paljon etuja. Katso video ja opi lisää seinälle asennettavan IDO Glow 68 -seinä-wc-istuimen eduista ja ominaisuuksista yhdessä Geberit Duofix -asennuselementin kanssa.


Helppo asentaa

IDO Glow68 -seinä-wc-istuimen asennus on helppoa sinulle asentajana.
Kuten muutkin seinälle asennettavat wc-istuimet, Glow68 -wc-istuin sopii täydellisesti Geberitin säiliöihin: Duofix Sigma ja Omega.

Kaikki samassa paketissa

Teimme tämän vielä helpommaksi sinulle, wc-istuinkansi sisältyy aina pakettiin, kun ostat IDO Glow68 -seinä-wc-istuimen! Ei siis enää erillisiä istuinkansi-tilauksia tai epävarmuutta väärien kansien toimituksista!

Helppo istuinkannen asennus ja lukitusmekanismin säätö

Glow68 -wc-istuinkansi on helppo säätää ja lukita asennusvaiheessa muutamalla helpolla vaiheella. Istuinkannessa oleva uusi lukkomekanismi on valtava etu julkisissa rakennuksissa, jolloin istuinkansia ei pystytä varastamaan.

Katso videolta kuinka helppoa istuinkannen säätö ja asennus on.

Paikallinen tuotanto

Valmistamme kaikki wc-istuimet ja pesualtaat omissa tehtaissamme Suomessa ja Ruotsissa. Tämä takaa lyhyen matkan tehtaalta asiakkaillemme nopealla ja turvallisella toimituksella.

Tunnetko koko IDO Glow -tuotesarjan?

Glow -sarjasta löydät korkealaatuisia seinä- ja lattia wc-istuimia. Glow wc-istuimet on helppo ja nopea asentaa.

Ympäristövaikutukset kirjattu ympäristöselosteisiin

Kaikille keraamisille tuotteillemme on saatavilla EPD-ympäristöselosteet (Environmental Product Declaration) eurooppalaisen standardin EN15804 vaatimusten mukaisesti. Eikä Glow68 -wc-istuin ole poikkeus. Online-tuotekatalogistamme löydät tietoa tuotteen vaikutuksista ympäristöön kunkin tuotteen elinkaaren aikana.

EPD-ympäristöselosteet löytyvät Online-tuotekatalogistamme jokaisen keraamisen tuotteen omalta sivulta kohdasta “dokumentit ja filmit“.

Edut: IDO Glow68 ja Geberit Duofix yhdessä

Ei vuotoriskiä

Geberitin säiliöissä kaikki muovi on valettu yhtenä kappaleena. Tämä tarkoittaa, ettei liitoksia tai heikkoja kohtia ole, eikä vuotoriskiä ole.

Joustava kiinnitys

Duofix Sigma -säiliössä on 3-tieventtiili. Vedensyöttö voi siis tulla oikealta, vasemmalta tai ylhäältä. Tämä tarkoittaa, että vesisäiliö sopii kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin.

Helppo pääsy sisäisiin osiin

Asennuksen jälkeen et enää tarvitse työkalujasi, kun haluat päästä käsiksi säiliöön. Irrottamalla ohjauspaneelin pääset helposti ja vapaasti käsiksi kaikkiin säiliön sisäisiin osiin.

Varaosien saatavuus 50 vuotta

Geberit tarjoaa 50 vuoden varaosien saatavuustakuun kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh). Tämän ansiosta takaamme, että varaosia on saatavana vähintään 50 vuotta tuotteen valmistuksen lopettamisen jälkeen.

Kantavuus jopa 400 kg

Pelkäätkö, että seinälle asennettu wc-istuin irtoaa seinästä? Turha pelätä! Itse asiassa IDOn seinään asennettava wc-istuin kantaa vähintään 400 kg. Se on EN-standardin vähimmäispainovaatimus. Testaamme sitä omassa testikeskuksessamme Sveitsissä.

Enemmän tilaa ja helppo puhdistaa

Koska säiliö on piilotettu seinän sisään, seinälle asennettava wc-istuin ja kehys vievät paljon vähemmän tilaa kuin tavallinen wc-istuin. Ne on myös helppo puhdistaa korotetun muotoilunsa ansiosta. Voit siis puhdistaa lattian WC:n alta ilman vaikeita koloja ja kulmia.

Löydä inspiraatiota IDO -esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille