IDO Glow pesualtaita ja kalustepaketteja

Glow -mallisto on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä arkea helpottavia oivalluksia. Kaikki tuotteet ovat yhden suunnittelijan: Scott Derbyshiren, käsialaa, ja niillä luot yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseen. Mallistoon kuuluu laaja valikoima wc-istuimia, pesualtaita ja kylpyhuonekaapistoja. Glow -sarjan wc-istuimet ovat täysin huuhtelukauluksettomia Rimfree®-malleja. Tuotteet on valmistettu Suomessa.

Katso video ja näe mitä etuja ja toimintoja IDO Glow -pesualtaat ja -allaskaappipaketit tarjoavat sinulle ja asiakkaillesi

IDO Glow -pesualtaat

Pesuallasvalikoima

Valinnanvaraa löytyy! IDO Glow -valikoima koostuu 4 pyöreästä ja 4 nelikulmaisesta pesualtaasta, koot 40-60 cm. Pyöreä allas vaatii vähemmän tilaa ja soveltuu pienempiin kylpyhuoneisiin. Kaikissa pesualtaissa on vakiona patentoitu IDO Smart -lasite. Sen ansiosta puhdistaminen on todella helppoa.
IDO Glow -kaksoispesuallas

Vinkkejä & neuvoja

Tarvitsetko apua IDO Glow –pesualtaan tai allaskaappipaketin asennuksen kanssa? Olemme koonneet kaikki asennusvinkkimme ja neuvomme tänne.
Katso lyhyet videot pesualtaan kahdesta eri asennustavasta ja kuinka helppoa allaskaappi on kiinnittää seinään.
IDO Glow varaosat löytyvät online tuotekatalogistamme

Glow varaosat

Tarvitsetko varaosia IDO Glow -tuotteisiin? Teimme etsimisen helpoksi – löydät kaikki varaosatiedot yhdestä paikasta! Klikkaa valitsemasi tuote auki Online-tuotekatalogistamme, niin löydät varaosatiedot jokaisen tuotteen omalta sivulta.
IDO Glow -kylpyhuonekalut

All-in-one kalustepaketit

Pesualtaiden lisäksi tarjoamme käteviä allaskaappipaketteja, joissa on sekä pesuallas että esikoottu allaskaappi samassa paketissa. Valmiina kiinnitettäväksi seinälle. Tutustu kätevästi koko IDOn kalustepakettivalikoimaan.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille