Kylpyhuonetuotteiden valinta

Jos olet epävarma siitä, mitkä tuotteet sinun kannattaa valita, olemme koonneet alle muutamia artikkeleita, jotka keskittyvät eri tuoteryhmien etuihin.

Jos esimerkiksi elät yksin, tarvitsetko kaksoispesualtaan? Entä voisiko lattia-wc:n tilalle laittaa sen sijaan seinä-wc-ratkaisun, joka säästää tilaa?

Näiden vinkkien avulla pyrimme auttamaan sinua valitsemaan tarvitsemasi tuotteet nykyisen ja tulevan elämäntilanteesi perusteella.

Top 5 -kylpyhuonekalusteet

Top 5 -kylpyhuonekalusteet, jotka on pakko saada

Peilikaapeista kylpyhuoneen hyllyihin – tässä on viisi tärkeintä kylpyhuonekalustetta, jotka saavat kylpyhuoneesi näyttämään ja tuntumaan kauniilta. Lue lisää!

Top 5 -kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuoneen pesualtaat

Opas kylpyhuoneen altaan valintaan

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri allaskaappi tai pesuallas lman kaappia, luen täältä vinkit oikean pesualtaan valitsemiseen, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Kylpyhuoneen pesualtaat
IDO wc-ratkaisut

Jokainen asunto tarvitsee ainakin yhden – Olisiko uuden wc:n aika?

Kylpyhuoneen suunnittelun ja -toiminnallisuuden saralla on tapahtunut paljon viime vuosina. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneremonttia tai suunnittelet uuden talosi kylpyhuoneen tyyliä, meillä on sinulle muutama vinkki.

Opas WC-istuimille
IDO pesuallasopas

Tuo tyyliä kylpyhuoneeseen IDOn eleganteilla pesualtailla

Pesualtaalla on mahdollista luoda vau-efekti kylpyhuoneeseen. Tämän päivän kattava valikoima eri muotoisia ja tyylisiä pesuallasvaihtoehtoja, joilla voi leikitellä monipuolisilla materiaaleilla ja sävyillä, tekevät uuden pesualtaan hankinnasta entistä helpompaa.

Opas pesualtaille
Kylpyhuonekaluste-opas

Kylpyhuoneen kalusteet - tärkeä osa kylpyhuonettasi

Kylpyhuone voidaan helposti muuttaa tavallisesta tyylikkäämmäksi vain sisustamalla se fiksuilla, toimivilla- ja tyylikkäillä kylpyhuonekalusteilla. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneen remontin, meillä on muutamia vinkkejä, jotka voivat helpottaa valintoja tehdessä.

Kylpyhuonekaluste-opas
Trendejä ja inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen trendit ja inspiraatiot

Löydä viimeisimmät vinkit ja trendit kylpyhuoneesi väreihin, materiaaleihin, sisustukseen ja tuotteiden valintaan liittyen.

Inspiraatiot ja trendit
Kylpyhuoneen suunnitteluvinkit

Kylpyhuoneen suunnitteluvinkit

Kun olemme suunnittelemassa uuden kylpyhuoneen rakentamista tai remontointia, ja odotettujen kustannusten tarkastelu voi joskus olla este koko projektin aloittamiselle.

Tästä syystä olemme koonneet muutamia artikkeleita asioista, joita on otettava huomioon kylpyhuonetta suunniteltaessa, kuten esimerksi projektin budjetointi, tilan optimointi ja oikeiden kalusteiden valinta.

Vinkkejä suunnitteluun
Hygieeniset ja helposti puhdistettavat kylpyhuoneet

Hygieeniset ja helposti puhdistettavat kylpyhuoneet

Yksityiskohtien ja tuotteiden toimivuuden huomioiminen kylpyhuonetuotteita valittaessa on tärkeää, kun ajatellaan kylpyhuoneen siistinä pitämistä. Lue täältä vinkit hygieenisemman ja siistimmän kylpyhuoneen saloihin!

helposti puhdistettavat kylpyhuoneet