Kylpyhuonetuotteiden valinta

Jos olet epävarma siitä, mitkä tuotteet sinun kannattaa valita, olemme koonneet alle muutamia artikkeleita, jotka keskittyvät eri tuoteryhmien etuihin.

Tarvitsetko kaksinkertaisen pesualtaan, jos elät yksin, vai olisiko seinälle ripustettavaa wc:tä hyödyllisempi tilansäästön kannalta lattiamallin sijaan? Mikä suihkuratkaisu voisi olla optimaalinen kylpyhuoneesi koon ja muodon mukaan?

Pyrimme auttamaan sinua valitsemaan tarvitsemasi tuotteet nykyisen ja tulevan elämäntilanteesi perusteella.

Top 5 -kylpyhuonekalusteet, jotka on pakko saada

Peilikaapeista kylpyhuoneen hyllyihin – tässä on viisi tärkeintä kylpyhuonekalustetta, jotka saavat kylpyhuoneesi näyttämään ja tuntumaan kauniilta. Lue lisää!

Top 5 -kylpyhuonekalusteet

Opas kylpyhuoneen altaan valintaan

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri allaskaappi tai pesuallas lman kaappia, luen täältä vinkit oikean pesualtaan valitsemiseen, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Kylpyhuoneen pesualtaat

Ideoita suihkun valintaan

Lasioven asentaminen suihkuun tai moderniin suihkukaappiin voi olla loistava vaihtoehto kuluneelle suihkuverholle. Tästä syystä lasista valmistetut suihkuseinät ovat tulleet jäädäkseen.

Ideoita suihkun valintaan

Jokainen asunto tarvitsee ainakin yhden – Olisiko uuden wc:n aika?

Kylpyhuoneen suunnittelun ja -toiminnallisuuden saralla on tapahtunut paljon viime vuosina. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneremonttia tai suunnittelet uuden talosi kylpyhuoneen tyyliä, meillä on sinulle muutama vinkki.

Opas WC-istuimille

Tuo tyyliä kylpyhuoneeseen IDOn eleganteilla pesualtailla

Pesualtaalla on mahdollista luoda vau-efekti kylpyhuoneeseen. Tämän päivän kattava valikoima eri muotoisia ja tyylisiä pesuallasvaihtoehtoja, joilla voi leikitellä monipuolisilla materiaaleilla ja sävyillä, tekevät uuden pesualtaan hankinnasta entistä helpompaa.

Opas pesualtaille

Kylpyhuoneen kalusteet - tärkeä osa kylpyhuonettasi

Kylpyhuone voidaan helposti muuttaa tavallisesta tyylikkäämmäksi vain sisustamalla se fiksuilla, toimivilla- ja tyylikkäillä kylpyhuonekalusteilla. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneen remontin, meillä on muutamia vinkkejä, jotka voivat helpottaa valintoja tehdessä.

Kylpyhuonekaluste opas

Inspiroivat suihkuratkaisut

Suunnitellessasi täydellistä suihkuratkaisua, ensimmäinen vinkki on olla realistinen käytettävissäsi olevan tilan suhteen. On hienoa, että meillä on se pieni arjen ylellisyys, josta kannustamme kaikkia luomaan unelmiensa kylpyhuoneen.

Opas suihkuratkaisuille

Kylpyhuoneen trendit ja inspiraatiot

Löydä viimeisimmät vinkit ja trendit kylpyhuoneesi väreihin, materiaaleihin, sisustukseen ja tuotteiden valintaan liittyen.

Inspiraatiot ja trendit

Kylpyhuoneen suunnitteluvinkit

Kun olemme suunnittelemassa uuden kylpyhuoneen rakentamista tai remontointia, ja odotettujen kustannusten tarkastelu voi joskus olla este koko projektin aloittamiselle.

Tästä syystä olemme koonneet muutamia artikkeleita asioista, joita on otettava huomioon kylpyhuonetta suunniteltaessa, kuten esimerksi projektin budjetointi, tilan optimointi ja oikeiden kalusteiden valinta.

Vinkkejä suunnitteluun

Hygieeniset ja helposti puhdistettavat kylpyhuoneet

Yksityiskohtien ja tuotteiden toimivuuden huomioiminen kylpyhuonetuotteita valittaessa on tärkeää, kun ajatellaan kylpyhuoneen siistinä pitämistä. Lue täältä vinkit hygieenisemman ja siistimmän kylpyhuoneen saloihin!

helposti puhdistettavat kylpyhuoneet