Hyödylliset linkit wc-istuimille

WC-istuin voi näyttää yksinkertaiselta tuotteelta, kunnes se lakkaa toimimasta ja silloin sinun tulee yrittää selvittää, missä vika piilee. Olemme koonneet avuksesi muutamia hyödyllisiä artikkeleita, jotta voit löytää nopeammin apua kysymykseesi.

Vanhan WC:n korvaaminen uudella

Kun olet uusimassa wc-istuinta, projektin luonne määrittää tuleeko kyseeseen lattia- vai seinä-wc, vai kenties lattia-wc:n korvaaminen seinä-wc:llä. Katso mitä seikkoja wc:n uusimisessa tulee ottaa huomioon.

Vanhan WC:n korvaaminen uudella

Mistä tiedän, mikä wc-istuin minulla on?

Onko remontti ajankohtainen ja oletko suunnittelemassa wc-istuimen vaihtoa? Kun sinun on vaihdettava wc-istuin, on hyvä tietää, mikä wc sinulla on nyt. Lue lisää!

Mikä WC-istuin minulla on?

Onko WC-istuimessa P- vai S-lukko? Ota selvää

Kun sinun on ostettava uusi lattia-wc, on tärkeää tietää, millainen vesilukko vanhassasi oli. Opi erosta P-lukon ja S-lukon välillä täältä.

S- vai P-lukko?

Ongelmia WC:n huuhtelun kanssa?

Onko sinulla ongelmia IDO-huuhtelupainikkeen kanssa? Onko se jumissa? Eikö wc huuhtele? Vai haluatko muuttaa huuhtelumäärää. Lue usein kysytyt kysymykset huuhtelupainikkeista.

Huuhteluongelmia?

Kuinka korjata vuotava WC?

Onko WC-istuimesi alkanut vuotaa? Olipa kyseessä seinälle asennettava- tai lattialle asennettava wc-istuin, se voidaan korjata. Lue täältä, miten ongelma korjataan.

Miten korjata vuotava wc-istuin?

WC-istuinkannen vaihtaminen

Onko aika vaihtaa wc-istuimesi kansi? Opastamme sinut valitsemaan wc-istuimellesi oikean kannen ja kuinka wc-istuimen kansi asennetaan. Lue lisää!

WC-istuimen kannen vaihto

Miten IDO Fresh -raikastinpuikko toimii?

Haluatko tietää miten IDO Fresh -raikastinpuikot toimivat? Lue artikkelistamme lisätietoa, kuinka IDO Fresh -raikastinpuikkoja käytetään.

Miten se toimii?