Luo kylpyhuoneestasi hyvinvoinnin ja rauhan keidas

Luo kylpyhuoneestasi rauhan ja hyvinvoinnin keidas

Kylpyhuone merkitsee monille yhä useammin kodin hyvinvoinnin keidasta. Kylpyhuone saa olla ylellinen tila, jossa voi irtautua arjesta ja nauttia rentouttavasta suihkusta tai kylvystä hektisen päivän päätteeksi – se saa mielellään olla talon näyttävin tila, jopa parhaalla maisemalla.

Kylpyhuone hyvinvoinnin keitaana

Emme ole koskaan viettäneet niin paljon aikaa kotona kuin viime vuosina, johtuen maailman tilasta. Ylimääräinen aika on merkinnyt sitä, että kotia, eikä vähiten kylpyhuonetta katsotaan uusin silmin. Kylpyhuone on huone, jossa suljet pois stressin sekä kirjaimellisesti että henkisesti. Se ei ole enää vain käytännöllinen tila, vaan tila yksinololle ja hemmottelulle. Hemmotteluhetki omassa pikku kotikylpylässä onnistuu helposti, riippumatta siitä, onko kylpyhuone iso vai pieni.


Tapaa Katrine Roug

Trendi- ja brandi ekspertti Katrine Roug auttaa tunnettuja henkilöitä, yksityishenkilöitä ja yrityksiä luomaan näyttäviä sisustustyylejä.

Katrine Roug suunnittelijana

IDOlla, Katrine on vastuussa monien kylpyhuonekokonaisuuksien suunnittelusta kuvastoomme. Katrine on ensimmäisten joukossa näkemässä trendien ja virtausten syntymisen, jonka vuoksi olemme pyydäneet häneltä myös vuosittain vinkkejä trendeistä.

Sauna, Spa ja kylpyamme tekevät tulemistaan

Klassinen sauna, joka on tärkeä osa suomalaisia kylpytiloja, näkyy vahvana trendinä myös muissa Pohjoismaissa. Toinen trendikäs elementti, jonka tulemme vahvasti näkemään monissa kylpyhuoneissa on kylpyammeet. Kylpyamme on ajaton klassikko ja arkipäivän ylellisyyttä, jossa aika pysähtyy, kun tunnemme lämpimän veden syleilyn ihollamme.

Koti-Spa pienessä kylpyhuoneessa

Mikäli kylpyhuoneessa ei ole tilaa saunalle tai kylpyammeelle – ei silti ole syytä huoleen. Myös pienestä kylpyhuoneesta voi tehdä rauhan tyyssijan ja hyvinvoinnin keitaan.

Pienillä yksityiskohdilla saa helposti luotua spa-tunnelman kylpyhuoneeseen. Esimerkiksi huonetuoksut, kauniit saippuat ja rentouttava jalkakylpy, jossa taustalla soi tunnelmallinen musiikki yhdessä pehmeän pyyhkeen ja kylpytakin kanssa vievät ajatukset rentouttavaan spa-hetkeen.

Lue alta lisää pienen kylpyhuoneen suunnittelusta,

Suunnitteletko remonttia?

Jos suunnittelet suurempaa kylpyhuoneremonttia, silloin kannattaa investoida arjen ylellisyyksiin, kuten lattialämmitykseen ja tilaan täydellisesti sopivaan suihkuratkaisuun.


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä