IDO pesuallasopas

Tuo tyyliä kylpyhuoneeseen IDOn eleganteilla pesualtailla

Pesualtaalla on mahdollista luoda vau-efekti kylpyhuoneeseen. Tämän päivän kattava valikoima eri muotoisia ja tyylisiä pesuallasvaihtoehtoja, joilla voi leikitellä monipuolisilla materiaaleilla ja sävyillä, tekevät uuden pesualtaan hankinnasta entistä helpompaa. Toisaalta kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot, voivat myös tuottaa vaikeuksia sopivaa allasta valittaessa.

Olemme koonneet tähän muutamia oleellisimpia asioita, jotka olisi hyvä huomioida, kun suunnittelet uuden pesualtaan hankintaa:

  • Kuinka paljon tilaa sinulla on käytössä pesualtaalle? Haluaisitko mieluummin pienen seinäkiinnitteisen pesualtaan, vai onko tilaan mahdollista asentaa kaksoispesuallas
  • Kuinka helppoa altaan siivouksen tulisi olla? Etsitkö alakaappiin integroitua mallia, jossa lika ei pääsee piiloutumaan altaan kulmien taakse vai etsitkö mieluummin tasoon liimatun malja-altaan?
  • Minkä tyylinen sen pitäisi olla? Haluatko pesualtaan sulautuvan tasoon siten, ettei se näytä vievän lainkaan erillistä tilaa? Vai pidätkö enemmän tavallisesta poikkeavasta tyylistä?
  • Miten toimiva tulisi pesualtaan paikan olla?
  • Haluaisitko sen alle säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille?
  • Vai pidätkö mieluummin pelkistetystä pesualtaasta?

IDO -pesualtaat: sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen

Mikään ei vedä vertoja kauniille kylpyhuoneelle, jossa voit virkistäytyä ja pestä pois raskaan päivän pölyt – on kuitenkin yksi asia, jolla voit saavuttaa lähes yhtä raikkaan kylpytilan, ja se on lisäämällä uusi, esteettisesti miellyttävä pesuallas nykyiseen kylpyhuoneeseen. Kattavasta IDO-pesuallasmallistosta, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon erimallisiin kylpyhuoneisiin – minkä tyylinen se sitten onkaan. Suunnittelet sitten täydellistä kylpyhuoneremonttia, tai pienempää uudistusta ja pesualtaan vaihtoa, valikoimistamme löydät varmasti omasi, jolla uudistaa kylpyhuoneesi.

Kauniit Elegant-tasoaltaat, IDO Glow -pesualtaat, sekä muut pesuallasmallimme sisältävät erilaisia vaihtoehtoja, joista löydät varmasti juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan kuvankauniin yksilön. Käytetäänpä hetki eri vaihtoehtojen kartoittamiseen, jotta valinnasta tulee juuri sinulle sopiva.

Helppo puhdistaa

Mitä teet ensimmäisenä kun tulet töistä kotiin? Kyllä, menet todennäköisesti vessaan, peset kätesi, kasvosi jne.

Pesualtaan puhdistaminen riippuu suunnittelusta ja toimivuudesta. IDO:lta löydät pesualtaan jokaiseen kylpyhuoneeseen tyylistä tai koosta riippumatta. Ei ole väliä suunnitteletko täydellistä remonttia vai haluatko vain vaihtaa vanhan pesualtaan, oikealla valinnalla teet ihmeitä.

Pesualtaitamme on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, ja ne sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Vinkkejä pesualtaan puhtaanapitoon:

  • Huuhtele ne vedellä ja tavallisella yleispuhdistusaineella.
  • Älä käytä hankaavia tuotteita.
  • Vältä vahvoja happoja, kuten suolahappoa ja rikkihappoa, sekä vahvoja emäksisiä aineita, kuten soodaa.
  • Poista kalkkijäämät sitruunahapolla tai etikkahapolla tai millä tahansa ruokakaupoista saatavalla kalkinpoistoaineella.

Tuo ripaus ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi – IDO Glow

Kylpyhuoneen muuttaminen elegantiksi muotoilun näyttämöksi on nyt mahdollista. IDO Glow -sarja on kehitetty erityisesti kuluttajille, joilla on silmää yksityiskohdille ja jotka haluavat muotoilulta jotain ekstraa. Tyylitelty ja yksinkertainen muotoilu tuo vaivattoman ja hienostuneen tunteen Glow -sarjan pesualtaisiin, jotka ovat samalla sekä virtaviivaisia että kauniin moderneja.

IDO Glow -sarjan pesualtaat on pinnoitettu IDO Smart-lasitteella. Pehmeät ja pyöristetyt pesualtaan muodot antavat kevyen, modernin ilmeen pesuhuoneelle, ovat helposti puhdistettavia, eikä niissä ole teräviä ja monimutkaisia kulmia, joissa pöly ja lika voisivat piileksiä.


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä