IDO Reflect -peilikaapit

IDO Reflect –

siitä heijastuu laatu

Mikä tekee kylpyhuoneen peilistä hyvän? Kysymys saattaa tuntua helpolta, mutta useimmiten teemme liian nopeita päätöksiä valitessamme kylpyhuoneemme katsotuimman kohteen. IDO Reflect tarjoaa laajan valikoiman peilejä ja peilikaappeja, joten valinnanvaraa on runsaasti.

Kuinka iso sen pitäisi olla? Pitäisikö sen olla osa säilytysratkaisuja? Entä valaistus? Peilien ja peilikaappien valikoimamme avulla teet peilistä osan kokonaisuutta niin käytännöllisesti kuin visuaalisestikin.
Suuremmat peilit luovat hieman tilavamman tuntuman, kun taas pienemmät saattavat sopia paremmin muuhun sisustukseen. Peilikaapit kaksinkertaistavat säilytystilat, mutta jos seinä- tai alakaappi on tilava, sitä ei välttämättä tarvita. Peiliä kannattaa harkita sekä käytännöllisenä että visuaalisena osana kokonaisuutta nämä asiat mielessä.
IDO tarjoaa laajan valikoiman peilivalaisimia. Useimmissa valoissa lähde on LED. Valoja voidaan ohjata katkaisimella tai sipaisulla toimivalla älyanturilla, jolloin niitä on helppo käyttää myös märillä käsillä.
Peilikaapissa on yleensä peilit myös ovien sisäpuolella ja takapaneelissa. Tämä luo hieman tilavamman ja ylellisemmän tuntuman.

Suositut IDO Reflect -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot

Lisää sisustusvinkkejä