IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet

kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Tutustu laajaan kylpyhuonekalusteiden valikoimaamme ja löydä kaikki, mitä tarvitset unelmiesi kylpyhuoneeseen.

Toimivuutta, joka yhdistyy estetiikkaan

Valitsemillasi kylpyhuonekalusteilla on suuri vaikutus huoneen yleisilmeeseen ja tuntumaan tilan koosta ja muodosta riippumatta. Hyvin suunniteltu kylpyhuone on sekä esteettisesti viehättävä että toimiva.

Riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi, onko kylpyhuonekalusteiden ensisijainen tarkoitus olla toiminnallisia vai tehdä kylpyhuoneestasi lokoisa vetäytymispaikka. Myös käytettävissä olevan tilan määrä on otettava huomioon. Onko teillä paljon tilaa tavaroiden säilytykseen ja kaapeille? Vai onko tarpeen etsiä fiksuja tapoja maksimoida tila pienessä kylpyhuoneessa?

IDOn kylpyhuonekalusteiden valikoima sisältää kaiken alakaapeista peileihin ja kahvoihin – kaikki saatavana erimuotoisina ja -kokoisina. Meillä on sinulle täydellinen ratkaisu riippumatta tyylistäsi, mieltymyksistäsi tai kylpyhuoneesi koosta.


Alakaappi kylpyhuoneeseen

IDO Glow -kylpyhuonekalusteet

Pesualtaan alakaappi

Alakaapillisesta pesualtaasta on tullut olennainen osa useimpia nykypäivän kylpyhuoneita. Ja hyvästä syystä. Sen lisäksi, että alakaappi on loistava tapa tuoda persoonallisuutta kylpyhuoneeseen, se on myös käytännöllinen, piilottaa putket ja tarjoaa säilytystilaa välttämättömyystarvikkeille, kuten pyyhkeille ja wc-paperille. Seinään asennettavassa pesualtaan alakaapissa on lisäetuna, ettei se vie lattiatilaa tai piilota kauniita laattoja. Lisäksi yksikön alapuolella oleva tila on helppo puhdistaa. IDO-laatikoita ja -kaappeja on saatavilla pesualtaisiin monenkokoisina, -mallisina ja -värisinä, joten jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy jotain. IDO-laatikonjakajat auttavat järjestyksen ylläpidossa ja mahdollistavat pullojen, kauneudenhoitotuotteiden ja hammasharjojen pitämisen käden ulottuvilla siististi säilytettyinä. Lisäksi jokainen laatikko on varustettu huopapohjaisesta materiaalista valmistetuilla pehmeillä matoilla. Muotoilun viimeistelyyn on saatavilla erilaisia kahvoja tai push open -toiminto, joiden avulla luot unelmiesi kylpyhuoneen.
IDO Sense Art -seinäkaappi

Seinäkaapit

Kukapa ei tarvitsisi hieman lisäsäilytystilaa kylpyhuoneessa? Ehkä sinulla on tyhjä tilaa seinäkaapille seinällä, tai ehkä wc-istuimen yläpuolella oleva tila ei ole käytössä. Sekä seinä- että sivukaapit tuovat kylpyhuoneeseen ylimääräistä säilytystilaa pyyhkeitä ja henkilökohtaisia hygieniatarvikkeita varten. IDOn seinä- ja sivukaapit ovat osa suurempaa kylpyhuonetuotteiden sarjaa, joten voit yhdistää seinäkaapit esimerkiksi alakaappeihin. Muihin kylpyhuonekalusteisiin sopivat kaapit luovat kauniin ilmeen ja yhdistävän juonteen kylpyhuoneen muotoilussa. Seinä- ja sivukaappeja on saatavana monentyylisinä ja erilaisten tarvikkeiden kanssa, joten voit saavuttaa juuri haluamasi ilmeen.

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:
• Monenkokoiset ja -malliset kaapit
• Käytännölliset jakajat laatikoihin
• Hyödylliset tarvikkeet, kuten LED-valaistus, peilit, pistorasiat ja paljon muuta
• Monia erilaisia tyylikkäitä kahvoja tai push open -toiminto
IDO Sense Art -kylpyhuonekalustesarjasta löytyy useita eri värejä ja malleja. Pyöreällä peilillä saa modernin ilmeen kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuonekalusteet pienille kylpyhuoneille

Vaikka kylpyhuoneesi ei olisi kovin suuri, tarjolla on paljon vaihtoehtoja pieniksi kylpyhuonekalusteiksi. Näin ollen sinun ei tarvitse ahtautua kylpyhuoneeseesi tai tinkiä tyylistäsi, haluistasi ja tarpeistasi. Oikean alakaapillisen pesualtaan valitseminen on ratkaisevan tärkeää, kun tila on kortilla. Sen on vietävä mahdollisimman vähän tilaa ja oltava toimiva, jotta vettä ei pääse valumaan reunojen yli lattialle. Meillä on erikokoisia ja -muotoisia pesualtaita, jotka maksimoivat tilan ja täyttävät toiminnalliset tarpeesi. Myös seinäkaapit sopivat erinomaisesti pienempään kylpyhuoneeseen. Niissä on paljon säilytystilaa ilman, että ne veisivät paljon lattiatilaa. Meillä on useita vaihtoehtoja kylpyhuoneen pieniksi kaapeiksi. Meillä on myös erilaisia ratkaisuja laatikoiden ja hyllyjen jakamiseen. Voit esimerkiksi käyttää tilanjakajiamme ja pieniä lokeroita laatikoiden ja kaappien jakamiseen hyötytilan maksimoimiseksi ja sekasotkun välttämiseksi pienemmässä kylpyhuoneessa.
Puiset elementit tuovat luonnonläheisyyttä kylpyhuoneeseen.

IDO-kylpyhuonekalustepaketit

Etsitpä sitten kylpyhuonekalusteita juuri rakennettuun kylpyhuoneeseesi tai uutta ilmettä, IDOn suosittujen pakettien avulla sinun on helppo valita kylpyhuonekalusteesi. IDOn suosituilla kylpyhuonekalustepaketeilla saat kaiken tarvitsemasi: Perusyksikkö, kahvat ja pesuallas yhdessä paketissa muotoiluun ja tyyliin sopivilla kylpyhuonekalusteilla – erittäin edulliseen hintaan. Yksityiskohtaisuus ja laatu ovat samat kuin muissa tuotteissamme, mutta sinulle koituu vähemmän vaivaa.

IDO-kylpyhuonekalustepaketeilla on useita etuja:
• Helppo tilata vain yhdellä osanumerolla.
• Täydellinen ratkaisu valmiina asennettavaksi.
• Monia eri tyylejä.

Suositut IDO -kylpyhuonekalusteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot