TEHOKAS HUUHTELU – SILTI HILJAINEN

Innovatiivisten tuotteiden kehittely on yksi päämääristämme, ja olemme jälleen kerran onnistuneet siinä. Uusi IDO Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin on siitä todisteena. Se ei ainoastaan huuhtele tehokkaasti, vaan siinä on myös markkinoiden hiljaisin huuhtelu. Uusi Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin päihittää standardi-mallit, sillä se käyttää vain vähän vettä tehokkaan huuhtelukyvyn suoritukseen.

Edistyksellinen huuhtelutekniikka

Tutustu edistyneen huuhtelutekniikan vahvuuteen uudella IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuimella. TurboFlush -huuhtelutekniikka luo joka huuhtelulla tehokkaan vesipyörteen wc-kulhoon, joka varmistaa perusteellisen, poikkeuksellisen puhtaan ja erittäin hiljaisen huuhtelun – kaikkea täydentää tyylikäs Pohjoismainen muotoilu

Tuotetietoihin

Wc-istuin ja kansi samassa paketissa

IDO Glow Art TurboFlush wc-istuimen hankkiminen on tehty vaivattomammaksi, sillä istuinkansi tulee aina paketissa mukana. Nyt saat koko tuotepaketin kerralla, jolloin asiointi on nopeampaa ja vaivattomampaa.

Ensiluokkainen muotoilu

Uusi IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuin ilmentää Pohjoismaisen muotoilun olemusta. Sen puhtaat orgaaniset muodot tekevät siitä täydellisen istuvuuden mihin tahansa moderniin kotiin. Tartu tilaisuuteen tarjota asiakkaallesi molempien maailmojen parhaat puolet: yhdistelmä muotoilua ja toimivuutta yhdistettynä erinomaiseen huuhtelutehoon.

Katso kaikki tuotetiedot

Ympäristöselosteet (EPD) ympäristövaikutusten dokumentoimiseksi

Kaikille keraamisille tuotteillemme on saatavilla ympäristöselosteet (EPD), jotka täyttävät eurooppalaisen standardin EN15804 vaatimukset. IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuin ei ole tässä poikkeus. Saat tietoa tuotteen ympäristövaikutuksista sen elinkaaren aikana.

Löydä ympäristöselosteet

Helppo wc-kannen asennus

Voit säätää ja kiinnittää IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuinkannen vaivattomasti muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Innovatiivinen lukkomekanismi on merkittävä etu julkisissa rakennuksissa, sillä se estää istuinkansien varkauksia ja yksinkertaistaa puhdistusprosessia. Huomioi, että käytämme samoja istuinkansia myös IDO Glow68 -seinä-wc-istuimessa.

Katso videolta kuinka wc-istuinkansi asennetaan. (Videolla näkyy IDO Glow68 -seinä-wc).

Uuden Glow Art TurboFlush wc-istuimen tärkeimmät edut

Erinomainen huuhteluteho

Erinomainen huuhteluteho

IDO Glow Art TurboFlushilla asetamme uudet standardit wc-huuhtelulle. Uuden kulhon muotoilun ja veden tuloaukon uudelleen sijoittelun, wc-istuimen pinnan suunnittelun parantamisen ja huuhtelumekanismin optimoinnin avulla olemme varmistaneet, että ylimääräistä toista huuhtelua ei tarvita.

Hiljaisempi huuhtelu

Hiljaisempi huuhtelu

Uusi TurboFlush-wc-istuin yhdistää tehokkaan huuhtelun minimaaliseen vedenkulutukseen ja hiljaisempaan wc-käyntiin. Tämä tarkoittaa, että koko perheen uni ei enää häiriinny öisillä wc-käynneillä.

Pieni vedenkulutus

Pieni vedenkulutus

IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain tehokas ja markkinoiden hiljaisin lattia-wc-istuin – sillä on myös pienin vedenkulutus, vain 4 tai jopa 2 litraa.

10 vuoden varaosatakuu

10 vuoden varaosatakuu

Uuden IDO Glow Art TurboFlushin muovisäiliöissä on samat perusteellisesti testatut ja hyvin toimivat venttiilit ja huuhteluliittimet kuin aiemmissa IDO Glow -wc-istuimissa, ja ne voidaan korvata samoilla varaosilla. Takaamme, että tuotteillemme on saatavilla varaosia 10 vuoden ajan.

Helposti puhdistettava Pohjoismaalainen muotoilu

Helposti puhdistettava Pohjoismaalainen muotoilu

Puhtailla orgaanisilla muodoillaan IDO Glow Art TurboFlush on Pohjoismaisen muotoilun ruumiillistuma. Yhdessä innovatiivisen TurboFlush-huuhteluteknologian ja optimoidun kulhon suunnittelun kanssa olemme minimoineet wc-istuimen puhdistusponnistelut.

Pohjoismainen tuotanto = vähemmän kuljetuksia

Pohjoismainen tuotanto = vähemmän kuljetuksia

Tuotteemme valmistetaan Pohjoismaissa, tehtaillamme Ruotsissa ja Suomessa. Tämä tarkoittaa vähemmän kuljetuksia sekä lyhyttä matkaa tehtaalta asiakkaillemme nopeasti ja varmasti.

Löydä inspiraatiota IDO -esitteistä

Vain nopea saneerausprojekti vai täydellinen remontti?

Selaa kylpyhuone-esitteitämme saadaksesi lisää inspiraatiota!

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille