IDO Sense Art

IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet

IDO Sense Art on moderni ja ajaton kylpyhuonekalustesarja, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Se on joustavin sarjamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa värien, vetimien, leveyksien ja syvyyksien suhteen.

Puhtaat linjat

Saatavana 5 värissä

Laaja vedinvalikoima antaa vieläkin enemmän mahdollisuuksia luoda unelmiesi kylpyhuone.

Tutustu vetimiin
Inspiraationaluonto

Tehty kestämään

aikaa ja käyttöä

Tämä tarkoittaa, että tuotteet on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneen joskus varsin vaativaan ympäristöön.

Tutustu IDO Sense Art -valikoimaan täällä

Pesualtaat alakaapilla

Sense Art tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia pesualtaita alakaapeilla. On malleja, jotka peittävät koko kalusteen pinnan, ja on pinta-asennettavia pesualtaita, joissa on säilytystila oikealla tai vasemmalla. Lisäksi löydät vaihtoehtoja, joissa on vakiokorkea tai ohut reunus ja joiden leveys vaihtelee 40 cm:stä 120 cm:iin.

Kaikkiin allaskaappipaketteihin kuuluu alakaappi ja pesuallas ja ne toimitetaan esikoottuna.

Toimivuutta ja mukavuutta

IDO Sense Art -sarjan laatikot ja ovet sulkeutuvat pehmeästi. Tällä pienellä tekijällä on suuri merkitys jokapäiväisessä käytössä – ei enää paiskautuvia ovia! Jos haluat yksinkertaisemman ja virtaviivaisemman ilmeen, voit valita myös kahvattoman push open -mekanismin. Push open -mekanismilla voit avata laatikon painamalla sitä kevyesti.

Fiksut yksityiskohdat

Kuten moniin muihinkin IDO-kylpyhuonekalustesarjoihin, IDO Sense Artiin löytyy yhteensopivia laatikonjakajia, jotka pitävät pienet esineet järjestyksessä. Automaattinen LED-valo, jota ohjataan oven avaamisella ja sulkemisella, on myös kätevä. Kaikissa pesualtaissa on helposti puhdistettava IDO Smart -lasite, joka vähentää lian ja bakteerien määrää ja tekee puhdistamisesta paljon helpompaa.


Suositut IDO Sense Art -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää IDOn -tuotevalikoimista