IDO -tuotteiden puhdistus ja huolto

Kylpyhuoneen siivoamisessa on kyse hyvästä hygieniasta. Lisäksi haluat varmaankin pitää kylpyhuoneesi kalusteet ja pinnat hyvässä kunnossa, jotta ne kestävät pidempään ja näyttävät päivä toisensa jälkeen tyylikkäiltä. Oikeanlainen puhdistaminen oikeilla aineilla pidentää kalusteiden ja pintojen käyttöikää.

Kylpyhuoneen eri pinnoille ja kalusteille löytyy niille tarkoitettuja kemikaaleja ja puhdistusvälineitä, joista kerromme alempana.

Kaivosta tuleva paha haju

Kun kylpyhuoneen kaivo haisee

Kun kylpyhuoneen viemäri alkaa haista, se johtuu joko kuivuneesta vesilukosta tai bakteerikasvusta. Mutta ongelma on helppo korjata. Lue lisää!

Haiseeko kylpyhuoneen kaivo?
IDO Smart -lasite

Mikä on IDO Smart -lasite?

IDO Smart lasite on pinnoite, joka sulkee pienimmätkin mikroskooppiset huokoset ja raot keramiikan pinnassa. Sileän pinnan ansiosta lika ja bakteerit eivät pääse piiloutumaan mikrorakoihin, mikä tekee wc:n ja pesualtaan pinnasta erittäin hygieenisen ja helpon pitää puhtaana.

IDO Smart -lasite
Kylpyhuoneen puhdistaminen

Kylpyhuoneen puhdistaminen tehokkaasti

Kun puhdistat kylpyhuoneen tehokkaasti, pidennät kylpyhuoneesi käyttöikää. Katso täydellinen kylpyhuoneen siivousoppaamme. Lue lisää!

Kylpyhuoneen puhdistaminen
Miten poistaa kalkkisaostumat?

Kalkkisaostumat kylpyhuoneessa

Kylpyhuonetuotteisiin kiertyvät kalkkisaostumat voivat aiheuttaa ongelmia. Lue ohjeita, miten saat puhdistettua kalkkisaostumat kylpyhuoneestasi.

Miten poistaa kalkkisaostumat?