Vastuuvapauslauseke

OIKEUDELLISET HUOMAUTUKSET

Kiitos, että vierailet tällä verkkosivustolla ja osoitat kiinnostusta Geberit-tuotteita ja -järjestelmiä kohtaan. Huomioithan seuraavat oikeudelliset tiedot:


TIETOSUOJA

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on erittäin tärkeää Geberit-yhtiölle. Käsittelemme meille uskottuja tietoja erittäin huolellisesti ja luotettavasti, ja noudatamme käsittelyssä lainsäädännöllisiä määräyksiä. Tietosuojalausekkeessamme ilmoitamme selvästi, mitä tietoja keräämme, käsittelemme ja tallennamme, ja mihin tarkoitukseen.


TEKIJÄNOIKEUDET

© Copyright Geberit. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikat, animaatiot, videot, äänet ja muut teokset sekä niiden asettelu verkkosivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla suojalaeilla.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida kaupallisiin tarkoituksiin, jakaa, muuttaa tai luovuttaa kolmansien osapuolten käyttöön ilman Geberit-yhtiön etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Verkkosivustolla olevat kuvat ovat osittain kolmansien osapuolien tekijänoikeuksien alaisia.


TAVARANMERKKIOIKEUDET

Ellei toisin ole ilmoitettu, kaikki tällä verkkosivustolla esiintyvät tavaramerkit ovat Geberit-yhtiön tavaramerkkioikeuden alaisia. Tämä koskee etenkin merkkejä, logoja ja tunnuksia.


LISENSSIT

Geberit pyrkii tarjoamaan käyttöösi innovatiivisen ja informatiivisen verkkosivuston. Sen sisältämä immateriaaliomaisuus, mukaan luettuina patentit, merkit ja tekijänoikeudet, on suojeltua. Tällä verkkosivustolla ei ole myönnetty lisenssiä Geberit-yhtiön tai kolmansien osapuolten immateriaaliomaisuuden käyttämiseen, ellei toisin ole nimenomaisesti ilmoitettu.


EDESVASTUU

Geberit-verkkosivustolla esitetty sisältö laaditaan ja sitä päivitetään mahdollisimman huolellisesti. Esitetyn sisällön virheettömyyttä, ajantasaisuutta ja kattavuutta ei voida kuitenkaan taata. Vastuu suorasta tai epäsuorasta verkkosivuston käytöstä johtuvista vahingoista on poissuljettu lain sallimassa laajuudessa.

Tämä vastuunrajoitus ei koske kuolemantapauksia, loukkaantumisia ja terveyden menetystä eikä tapauksia, joissa syy-yhteytenä on Geberit-yhtiön velvollisuuksien rikkominen tahallisesti tai törkeä huolimattomuus.

Mikäli tällä verkkosivustolla on linkkejä kolmansien osapuolien internetsivuille tai viittauksia niihin, Geberit ei ota vastuuta niiden teknisestä toimivuudesta (etenkään viruksettomuudesta) eikä niiden sisällöstä.