Valitse itsellesi mieluisin kylpyhuonesarja

Hae lisäinspiraatiota ja tietoa väri- ja kokovaihtoehdoista sekä erilaisista eduista tutustumalla yksittäisiin sarjoihin. Ihmiset eivät ole samanlaisia – eivät myöskään tuotteemme. IDO-tuotteen ostajana saat taattua laatua, ja valittavana on monia eri sarjoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

IDOn tuotteet valmistetaan pohjoismaiseen klassiseen tyyliin, ja ne kestävät vuosia.

IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet

IDO Sense Art

IDO Sense Art on moderni ja ajaton kylpyhuonekalustesarja, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Se on joustavin sarjamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa värien, kahvojen, leveyksien ja syvyyksien suhteen.

IDO Sense Art
IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet

IDO Elegant

Kylpyhuonekalusteissa koukuttavaa on yleensä muotoilu. Kun ryhdyimme luonnostelemaan IDO Elegantia paperille, päämäärä oli selvä. Halusimme luoda nykyaikaisen ja ajattoman kylpyhuonekalustesarjan, joka perustuu yksinkertaisuuteen, minimalismiin ja puhtaisiin linjoihin.

IDO Elegant
IDO Glow -kylpyhuone

IDO Glow

Hyvä muotoilu tekee arjesta helpompaa – ja siksi IDO Glow on täynnä fiksuja ominaisuuksia ja näppäriä toimintoja. Erilaisten muotojen ja kokojen ansiosta Glow sopii helposti jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Glow-sarja sisältää kaiken: WC-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet, jotta jokainen kylpyhuoneesi osa sopii täydellisesti yhteen!

IDO Glow
IDO Trevi -kylpyamme

IDO Trevi

Tiesitkö, että tarvitset vain noin 4 neliömetrin alueen hemmotellaksesi itseäsi ylellisellä kylpyläkokemuksella? Miten niin? Koska IDOn kylpyamme ei vaadi tuota enempää pinta-alaa!

IDO Trevi
IDO Reflect -peilikaapit ja tasopeilit

IDO Reflect

IDO Reflect tarjoaa laajan valikoiman tasopeilejä ja peilikaappeja, joten valinnanvaraa on runsaasti.

IDO Reflect
IDO Seven D -wc-istuin kylpyhuoneessa

IDO Seven D

IDO Seven D on klassinen WC-istuin moderneilla parannuksilla. Seven D:ssä on myös IDO Smart lasitepinta, joka helpottaa puhdistusta.

IDO Seven D