Valitse itsellesi mieluisin kylpyhuonesarja

Hae lisäinspiraatiota ja tietoa väri- ja kokovaihtoehdoista sekä erilaisista eduista tutustumalla yksittäisiin sarjoihin. Ihmiset eivät ole samanlaisia – eivät myöskään tuotteemme. IDO-tuotteen ostajana saat taattua laatua, ja valittavana on monia eri sarjoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

IDOn tuotteet valmistetaan pohjoismaiseen klassiseen tyyliin, ja ne kestävät vuosia.

IDO Glow -kylpyhuone

IDO Glow – tyylikäs arkikylpyhuone

Hyvä muotoilu tekee arjesta helpompaa – ja siksi IDO Glow on täynnä fiksuja ominaisuuksia ja näppäriä toimintoja. Erilaisten muotojen ja kokojen ansiosta Glow sopii helposti jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Glow-sarja sisältää kaiken: WC-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet, jotta jokainen kylpyhuoneesi osa sopii täydellisesti yhteen!

IDO Glow
IDO Light -kylpyhuonekalusteet

IDO Light – yksinkertaista muotoilua modernissa paketissa

IDO Light on malliesimerkki hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisesta muotoilusta. Lightin yksinkertaiset ja ajattomat kylpyhuonekalusteet sopivat hyvin jokaiseen kylpyhuoneeseen koosta riippumatta.

IDO Light
IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet

IDO Sense Art

IDO Sense Art on moderni ja ajaton kylpyhuonekalustesarja, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Se on joustavin sarjamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa värien, kahvojen, leveyksien ja syvyyksien suhteen.

IDO Sense Art
IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet

IDO Elegant

Kylpyhuonekalusteissa koukuttavaa on yleensä muotoilu. Kun ryhdyimme luonnostelemaan IDO Elegantia paperille, päämäärä oli selvä. Halusimme luoda nykyaikaisen ja ajattoman kylpyhuonekalustesarjan, joka perustuu yksinkertaisuuteen, minimalismiin ja puhtaisiin linjoihin.

IDO Elegant
IDO Showerama Art -suihkuseinä

IDO Showerama Art

Niille, jotka pitävät minimalistisesta muotoilusta, IDO Showerama Art on täydellinen ratkaisu, koska siinä ei ole mitään ylimääräistä!

IDO Showerama Art
IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi

IDO Showerama

Oikean suihkun valinta ei ole yhtä yksinkertaista kuin useimpien muiden kylpyhuoneen kalusteiden ja varusteiden valinta. Onneksi olemme tehneet sen sinulle helpoksi! IDO Showerama tarjoaa laajan valikoiman suihkuratkaisuja yksittäisistä suihkuovista suurempiin suihkunurkkiin ja vedenpitäviin kaappeihin, jotka sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.

IDO Showerama
IDO Trevi -kylpyamme

IDO Trevi

Tiesitkö, että tarvitset vain noin 4 neliömetrin alueen hemmotellaksesi itseäsi ylellisellä kylpyläkokemuksella? Miten niin? Koska IDOn kylpyamme ei vaadi tuota enempää pinta-alaa!

IDO Trevi
IDO Reflect -peilikaapit

IDO Reflect - Siitä heijastuu laatu

IDO Reflect tarjoaa laajan valikoiman peilejä ja peilikaappeja, joten valinnanvaraa on runsaasti.

IDO Reflect
IDO Seven D -wc-istuin kylpyhuoneessa

IDO Seven D -WC-istuimet

IDO Seven D on klassinen WC-istuin moderneilla parannuksilla. Seven D:ssä on myös IDO Smart lasitepinta, joka helpottaa puhdistusta.

IDO Seven D