Löydä tyyliisi sopiva kylpyhuone IDOn kalusteista ja tuotteista

Löydä kylpyhuone, joka sopii tyyliisi

Luo uniikki kylpyhuone perheellesi

Jos satuit viettämään viime vuoden suurimman osan ajastasi kotona sisätiloissa – kuten niin monet meistä huonekaluja uudelleen järjestellen, olet mahdollisesti myös törmännyt ajatukseen, kuinka voisit parantaa kotisi kylpyhuoneen sisustusta. Ehkä olet innostunut muuttamaan kylpyhuoneen kutsuvaksi tilaksi, jossa haluat viettää entistä enemmän laatuaikaa.

Jos koet inspiraation löytämisen hankalaksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Anna meidän auttaa sinua löytämään inspiraatio seuraavaa kylpyhuoneprojektiasi varten, riippumatta siitä aiotko kunnostaa koko kylpyhuoneen vai vain päivittää kylpyhuoneen ilmettä.

Ylellinen tunnelma

Niille, jotka nauttivat säännöllisistä matkoista paikalliseen kylpylään ja rentoutuvat kuumassa kylvyssä, ylellinen kylpyhuone voi olla juuri oikea vaihtoehto. Vaikka voimme vain tehdä oletuksia, miten kukin määrittelee ylellisen kylpyhuoneen elementit, olemme koonneet seuraavassa muutamia määritelmiä mainittavaksi:

Ylellistä tilaa - Olitpa kunnostamassa koko kylpyhuonettasi tai vain uudistamassa kylpyhuoneesi ilmettä, yritä olla täyttämättä tilaa tarpeettomilla esineillä. Pidä kylpyhuoneesi puhtaana, hyvässä järjestyksessä ja kaikin puolin tilavana – jolloin käsillä on vain kaikki tarvittava ja olennainen.

Kylpyamme – Kukapa voisi vastustaa kuumaa kylpyä pitkän päivän jälkeen? Kylpyammeet ovat täyttä luksusta niille, jotka haluavat kylpylämäistä tunnetta ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Kylpyammeista on saatavana erilaisia ja kokoisia malleja, ja erityisesti valkoiset upotettavat tai vapaasti seisovat kylpyammeet ovat erityisen suosittuja.

Optimaalinen valaistus - Ylellisen kylpyhuonetunnelman luomisessa, valaistuksella on yhtä tärkeä rooli, kuin itse kylpyhuonemuotoilulla: investoi himmennettäviin lamppuihin ja lämpimiin valkoisiin lamppuihin valaistuksen suunnittelussa.

Pohjoismainen muotoilu innoittajana

Skandinaavinen esteettisyys tuo yksinkertaista eleganssia ja tyyliä moderniin kylpyhuoneeseen: rakkaus neutraaleihin sävyihin, puhtaisiin linjoihin, toiminnallisiin elementteihin ja luonnon elementtien tuominen sisälle, osaksi kylpyhuonetta ja kotia.

Tältä näyttää pohjoismainen moderni kylpyhuone:

Luonnon materiaalit - Puu on yleinen luonnon materiaali, jolla on ainutkertainen paikka suomalaisten saunojen sisustuksessa. Erilaiset puupinnat edesauttavat luomaan kauniin kylpyhuoneen ja rentouttavan, hyvinvointia edistävän ympäristön. Voit pohtia sisustuksessa esimerkiksi puulattioita ja -kaappeja, sekä erilaisia bambutarvikkeita, kuten mattoja, säilytysrasioita ja pyykkikoreja, jotka tuovat luonnon tuntua.

Runsaasti kasveja - Älä unohda koristaa tilaa runsaalla vihreällä, poimimalla kasveja maljakkoon tai valitsemalla viherkasveja, jotka kestävät kosteaa ympäristöä - orkideat ja bambut ovat myös IDOn suosikkeja.

Hyvin suunnitellut wc:t - Ei ole olemassa kahta samanlaista wc:tä, kun vertaat eri valmistajien vaihtoehtoja. Hyvin suunniteltu ja muotoiltu wc sopii kylpyhuoneen ilmeeseen ja on helpompi puhdistaa ja huoltaa. Valitse seinä-wc tai huuhtelukaulukseton Rimfree®-wc, joka on erityisen tyylikäs ja hygieeninen.

Ajaton ilme

Klassisen ja samalla modernin kylpyhuoneen ajaton ilme kestää vuosia. Ajattele ainutlaatuisen väripaletin vetovoimaa ja yhdistä suosikkisävysi moderneihin ja älykkäisiin kylpyhuonekalusteisiin. Tässä löytyvät oleellisimmat ajatukset ajattoman kylpyhuoneen suunnitteluun.

Ainutlaatuinen väripaletti – Kylpyhuoneen suunnittelussa suosittelemme valitsemaan ajattomia kylpyhuonekalusteita ja -elementtejä, jotka kestävät aikaa ja miellyttävät omaa makua. Kun kalusteet ovat keskenään yhteensopivia ja muotoiluiltaan ja toiminnoiltaan pitkäikäisiä, voi seinien väreillä, laattojen sävyillä ja muilla struktuuripinnoilla tuoda esiin persoonallista tyyliä, joka herättää kylpyhuoneesi eloon.

Kosketusvapaat ominaisuudet – Kodeissamme on entistä enemmän teknisiä ratkaisuja, ja monet kodin toiminnot hyödyntävät tekniikkaa ja sisältävät erilaisia toimintoja. Siten myös hygieniaan vaikuttavia toimintoja on hyvä pohtia uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa. Monet modernit kylpyhuoneet on varustettu kosketusvapailla laitteilla, mukaan lukien hanat ja wc-istuimet.

Vain välttämättömät esillä - Peilikaappi, kylpyamme tai suihku, pesuallas, wc ja säilytyshyllyt. Varmista, että kylpyhuoneesi pysyy siistinä ja avarana. Kun jokaisella kylpyhuoneen tarvikkeella on klassinen ja ajaton ilme, pysyy huoneen tyyli yhtenäisenä ja ajattomana.

Rustiikkinen maalaistyyli

Jos haluat leikitellä eri tyyleillä, pitäen kuitenkin kylpyhuoneesi tunnelman vieraanvaraisena ja maanläheisenä, rustiikkinen ja maalaistyylinen kylpyhuoneen sisustus saattaa olla juuri oikea valinta kylpyhuoneeseesi. Mikäli pohjoismainen minimalistinen kylpyhuone ei saa sydäntäsi sykkimään, seuraavassa listassa esittelemme muutaman ominaisuuden, jotka antavat kylpyhuoneellesi maalaishenkisen ilmeen.

Luonnonmateriaalit - Karkeat tekstuurit, keskeneräiset materiaalit ja luonnon elementit ovat maalaishenkisen tyylin ytimessä. Pesuallas, joka on rakennettu luonnon keramiikasta, tai puiset liukuovet kylpyhuoneessa tuovat rustiikkista ilmettä kylpyhuoneen sisustukseen.

Vintage yksityiskohdat – Maalaistyylisestä kylpyhuoneessa ei ehkä löydy paljoakaan yhteneväisyyksiä edellä mainittuihin pohjoismaisen kylpyhuonetyyliin elementteihin. Vintage-löytöjä voi metsästää paikallisilta kirpputoreilta: esimerkiksi vanhoja peilejä, terrakottamaljakoita, puisia kaapistoja ja paljon muuta.

Puuseinät - jos suunnittelet suurempaa kylpyhuoneen ilmeen muutosta, puuseinät ja sormipanelointi tuovat maalaishenkistä ilmettä ja lämpöä, tehden kylpyhuoneestasi aidosti luonnonmukaisen ja lähes ulkotilan oloisen tunteen.


Kylpyhuonesuunnittelua kaikille

Joskus sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan kylpyhuoneen suunnittelun luominen ei vaadi paljoakaan vaivaa. Olemme keränneet inspiroivia artikkeleitä auttaaksemme sinua luomaan unelmiesi kylpyhuoneen. Lue lisää tämän sivun lopusta.

Siispä, jos pidät modernista kylpyhuoneesta, johon on integroitu kosketusvapaata tekniikkaa, tai haluat kylpyhuoneeseesi pohjoismaisen ajattoman ilmeen – ulottuvillasi on paljon kauniita kylpyhuonemiljöitä, joista voit löytää inspiraatiota - tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä tyyli, joka puhuttelee sinua.

Koetko löytäneesi oman tyylisi kylpyhuoneeseesi?


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä