Peilit valolla lisäävät tunnelmaa kylpyhuoneeseen

Miksi valita kylpyhuoneen peilit valolla?

Valaistut kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit luovat valon taikaa

Valaistuksen suunnittelulla on suuri vaikutus siihen, miten elämme ja tunnemme kodeissamme. Valaistusmuotoilu on olennainen osa pohjoismaista designia, sillä pohjoisilla leveyspiireillä päivänvalon määrä vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Hyvällä valaistuksella taistelemme päivänvalon puutetta vastaan ja pimeimpien vuodenaikojen läpi.

Erityisesti omakotitaloissa älykkäät valaistusratkaisut ovat yleistyneet. Myös kylpyhuoneiden valaistukseen on syytä kiinnittää erityistä huomioita, sillä siellä vietämme usein päivän ensimmäiset ja viimeiset minuutit.

Valo voi olla yksinkertaista, himmeää taustavaloa tai vähäistä kajastusta erityisesti yöaikaan. Samalla se voi korostaa, tuoda tarkennusta tai asettaa kontrasteja piilottaakseen tiloja, joita ei pitäisi nähdä. Kylpyhuoneisiimme haluamme yleensä monenlaisia valonlähteitä. Valon tulisi olla toimivaa eri tarpeisiimme, mutta sen tulisi myös luoda lämmin ja tunnelmallinen ilmapiiri koko tilaan.

Joten miten yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet?

Tutustu, kuinka modernit kylpyhuoneen peilit voivat auttaa sinua luomaan täydellisen kylpyhuoneen valaistuksen.

Erityinen valon kosketus kylpyhuoneissamme

Täydellisen valaistuksen löytäminen kylpyhuoneeseesi ei tarkoita pelkästään uusien valonlähteiden asentamista. Kyse on enemmänkin täydellisen tunnelman luomisesta oikein valikoiduilla luonnollisilla-, keino- ja esteettisillä valoilla.

Seuraavaksi kerromme kaikki, mitä sinun olisi hyvä tietää kylpyhuoneen peileistä ja niiden valaistuksesta.

Valaistut kylpyhuoneen peilit

Jos talossa on yksi paikka, jossa haluamme nähdä itsemme tarkemmin, se on ehdottomasti kylpyhuone. Varsinkin kun seisomme kylpyhuoneen peilin edessä, emme halua, että väärä valaistus heittää varjoja kasvoillemme tai saa aikaan epämieluisia heijastuksia.

Tämän vuoksi valaistut kylpyhuoneen peilit ja valoilla varustetut kylpyhuoneen kaapit ovat yhä suositumpia moderneissa kylpyhuoneissamme: Ne tarjoavat toiminnallisen valaistuksen, jota tarvitsemme kylpyhuonerutiineillemme, säilyttäen samalla koristeellisen ja epäsuoran valaistuksen pehmeät ja lämpimät ominaisuudet.

Kylpyhuoneen peilit ilman valoa vs. kylpyhuoneen peilit valolla

Oli peili sitten pyöreä, pieni tai suuri, integroidulla valolla varustetut kylpyhuoneen peilit eivät muuten eroa tavallisista peileistä, jotka asennat kylpyhuoneeseesi, paitsi että niissä on integroidut LED-valaisimet.

Integroidut LED-valaisimet löydät kiinnitettynä peilin yläosaan, tai kahtena suorakaiteen muotoisena valonauhana, jotka kulkevat peilin molemmin puolin.

Tämä älykäs valonlähteiden kokoonpano varmistaa, että riittämätön valaistus tai varjot eivät heikennä päivittäisiä kylpyhuonerutiinejasi, kun taas peilin pohjassa olevalla hienovaraisemmalla valolla voit tuoda tunnelmaa kylpyhuoneeseesi.

Peilikaappien valon taika

Jos haluat kaiken löytyvän yhdestä kalusteesta, voit valita kylpyhuoneeseen peilikaapin, jolloin kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä kylpyhuoneen kaapista.

LED-valaistuksella varustettuja peilikaappeja löytyy erikokoisina ja muotoisina, mukaan lukien integroidut sulkeutuvat ovet, joissa on peilit ovien molemmin puolin. Tästä on hyötyä mm. kosmetiikka tuotteiden säilytyksessä lähellä pesupistettä ja peiliä.

Peilin yläpuolelle asennettu LED-valaistus varmistaa, että saat täydellisen valon jokapäiväisiin kylpyhuonerutiineihin.

Olipa kyse sitten kylpyhuoneen peileistä tai peilikaapeista, LED-valaisimet ovat loistava tapa vähentää energiankulutusta, sillä LED-valaisimet ovat erityisen ympäristöystävällisiä ja tunnettuja pitkäikäisyydestään ja kestävyydestään.

Joten miksi odottaa kauemmin?


Etsiessäsi täydellistä kylpyhuoneen peiliä, saatat kohdata eri muotoisia ja kokoisia peilejä ja peilikaappeja, joissa osassa on erilaisia kehyksiä, joista voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun. Valitse mieleisesi vaihtoehto, jossa estetiikka, muotoilu ja toiminnallisuus ovat sopivassa tasapainossa.

Tutustu valaistuihin kylpyhuoneen peileihin ja peilikaappeihin täällä:


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä