IDO Glow66 -seinä-wc-istuin

Tarpeisiisi täydellinen WC-istuin

Laajasta tuotevalikoimastamme sinäkin löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan WC-istuimen, piditpä sitten seinä- tai lattiamalleista.

Tuotteet, joita käytät vuosien ajan

Kun olet ostamassa uutta WC-istuinta, muista, että tulet käyttämään sitä päivittäin vuosien ajan. On tärkeää valita malli, josta pidät, mutta samalla kannattaa kiinnittää huomiota istuimen pitkän aikavälin ominaisuuksiin, kuten vedenkäyttöön ja helppoon puhdistettavuuteen.

Tila ja estetiikka ovat tietenkin myös tärkeitä. Onko kylpyhuoneessasi tilanpuutetta? Pidätkö enemmän seinä-WC-istuimesta vai suositko lattiamallia? Laajasta valikoimastamme löydät varmasti makuusi ja kylpyhuoneeseesi parhaiten sopivan mallin.

Mallin valinta

Seinä-WC-istuimet: puhdaslinjaiset mallit, puhtaat toiminnot

Seinä-WC-istuimet ovat suosittuja kylpyhuoneen koosta ja muodosta riippumatta. Ne ovat suunnittelultaan puhdaslinjaisia ja kevyitä, koska niissä vesisäiliö on sijoitettu seinän sisälle, mikä saa istuimen miltei kellumaan lattian yläpuolella. Seinälle asennettavien WC-istuimien malli ei sekoita tilaa, jolloin kylpyhuoneen eri elementeistä saadaan helposti harmoninen kokonaisuus. Viimeinen silaus kylpyhuoneellesi on WC-istuimen malliin täydellisesti yhteensopiva huuhtelupainike. Huuhtelupainikkeita on useita eri malleja, muotoja ja värejä, joten löydät niistä varmasti helposti oman kylpyhuoneesi ilmeeseen parhaiten sopivan. Puhdistus on myös helppoa, koska tuote on esteetön niin päältä, alta kuin sivultakin. Rimfree®-teknologiamme ansiosta WC-istuimen pitäminen raikkaana on entistäkin helpompaa. Jos siis kaipaat puhtautta, huuhtelukaulukseton seinä-WC-istuin on paras valinta.

Lattiamalliset WC-istuimet

Joskus WC-istuimen asennus seinään ei ole mahdollista. Laajasta valikoimastamme löytyy onneksi kuitenkin myös lattiamallisia IDO-WC-istuimia, jotka takaavat kylpyhuoneesi kauniin, uuden ilmeen. Jos vaihdat vanhan lattiamallisen WC-istuimesi uuteen, vedensäästösi voi olla jopa 70 prosenttia. Useimmissa lattiamallisissa WC-istuimissa on Rimfree®-teknologia. Lattiamallisilla IDO-WC-istuimilla on monia mahdollisia etuja: • Puhdaslinjainen, ajaton malli • IDO Clean: ainutlaatuinen, pitkäikäinen ja luja lasitus, joka on helppo pitää puhtaana • Rimfree®-ominaisuuden tarjoamat mahdollisuudet

Kauniit, helposti irrotettavat istuinkannet

WC-istuinkansi on tärkeä osa tilan yleisilmettä ja tunnelmaa. IDO-WC-istuinkannet sopivat täydellisesti WC-istuimeen ja luovat harmonisen ja selkeän kokonaisuuden. Pikairrotuksella varustetun WC-istuinkannen käyttäminen ja puhdistaminen on todella helppoa. Pehmeästi sulkeutuva WC-istuinkansi lisää myös mukavuutta, on hiljainen ja suojaa sekä istuinkantta että WC-istuinta.

Rimfree® takaa puhtauden

Kylpyhuoneen pitäminen puhtaana ja raikkaana on tärkeää, mutta tehtävä voi tuntua rasittavalta ja aikaa vievältä. Siksi olemme kehittäneet Rimfree®-ratkaisun!

Rimfree® on innovatiivinen ratkaisu, joka tekee puhdistamisesta helppoa. Rimfree®-WC-istuimissa ei ole huuhtelukauluksia, joihin lika voisi kerääntyä piiloon. Se on siis täydellinen ratkaisu, jos arvostat hygieniaa ja puhtautta.

Huuhtelukauluksettomassa Rimfree®-WC-istuimessa lian kertyminen estetään ainutlaatuisesti muotoillulla istuimella: huuhteluvesi tulee erityisestä suuttimesta, joka hajottaa veden erittäin tarkasti sisäkulhoon.


Suositut IDO -wc-istuimet

Suositut IDO WC-kannet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!