IDO kylpyhuone eleganteilla kylpyhuonekalusteilla ja tuotteilla

Kylpyhuonekalusteiden uudelleenjärjestely

Kylpyhuone voidaan helposti muuttaa tavallisesta tyylikkäämmäksi vain sisustamalla se fiksuilla, toimivilla- ja tyylikkäillä kylpyhuonekalusteilla. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneen remontin, meillä on muutamia vinkkejä, jotka voivat helpottaa valintoja tehdessä.

Vinkkejä kylpyhuonekalusteiden valintaan

Viimeisimmän Maximum Performance -kylpyhuonetutkimuksen mukaan, vietämme keskimäärin 30 minuuttia päivästä kylpyhuoneessa – tai voisi sanoa jopa kahdeksan päivää vuodessa! Se on merkittävä syy varmistaa, että kylpyhuoneesi vastaa omia tarpeitasi – sekä käytännöllisyyden että ulkonäön puitteissa. Ohessa muutama asia, jotka sinun olisi hyvä muistaa uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa:

  • Minkälaisen kylpyhuoneen olet luomassa? Onko kyseessä tilava Master-kylpyhuone vain sinulle, selkeä vieraskylpyhuone vain käytännöllinen kylpytila koko perheelle?
  • Minkä tyylisen kylpyhuoneen sinä haluat? Haluaisitko näyttävät kylpyhuonekalusteet, jotka jättävät lähtemättömän vaikutuksen vieraisiisi, vai toivoisitko yksinkertaista mutta eleganttia tyyliä?
  • Kuinka tärkeää korkea hygienia ja siivouksen helppous ovat sinulle? Haluaisitko tasojen ja pintojen olevan suuria vai pieniä?
  • Tarvitsetko tilaa enemmän, kuin yhdelle henkilölle?
  • Kuinka toiminnallinen kylpyhuoneen tulee olla? Tarvitsetko paljon säilytystilaa?

IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet –täydellinen kylpyhuone, joka kestää useita vuosia

IDO Sense Art on sarja, jossa yhdistyy muotoilu ja toimivuus. Sen juuret perustuvat skandinaaviseen yksinkertaisuuteen ja tyylikkyyteen, ja mallisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Tämän laadukkaan ja helposti puhdistettavan mallisarjan avulla voit nauttia kylpyhuoneestasi useiden vuosien ajan.

IDO Sense Art -korkea kylpuhuoneen kaappi – hyvin harkittu säilytystila

Korkea kylpyhuoneenkaappi on tehokas tapa hyödyntää tilaa. Sen sijaan, että kylpyhuoneessa olisi vain käyttämätön seinä, saattaa olla järkevää asentaa korkea kaappi, joka tuo enemmän säilytystilaa pyyhkeille, wc-paperille ja muille kylpyhuonetarvikkeille.

IDO Sense Art -allaskaapit

Yhdessä korkean kaapin kanssa, allaskaappi on yksi parhaista ja tyylikkäimmistä tavoista tuoda tyylikkyyttä kylpyhuoneeseesi. IDO Sense Art -allaskaappeja on saatavana useissa eri koossa. IDO Sense Art -allaskaapit on esiasennettu pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla ja ovilla. Ja kuten nimikin kertoo, Sense Art -allaskaapit sopivat täydellisesti Sense Art -pesualtaiden kanssa.

Tyylikkäät vedinmallit - pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät suuren vaikutuksen

Voit saada kylpyhuonekalusteesi näyttämään entistä tyylikkäämmiltä pienillä yksityiskohdilla. Jos haluat kokeilla jotain muuta, kuin klassista Push-open-toimintoa, hyvin valitut vedinmallit antavat kylpyhuonekalusteillesi uniikin ja yksilöllisen tyylin. IDOn vedinmalleista on saatavilla useita eri värejä ja muotoja, ja ne sopivat kaikkiin IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteisiin, eli voit yhdistää vedinmalleja juuri niihin kalusteisiin, kuin haluat.

IDO Sense Artin klassisen suorat ja kaartuvat vedinmallit näyttävät sen, ettei yksinkertainen ole koskaan tylsää! Lisäämällä vetimiä minimalistisiin, Pohjoismaisiin kaapistoihin, voit helposti muokata paitsi kalusteiden ulkonäköä, myös koko kylpyhuoneen tunnelmaa. Toisaalta, meidän universaalit tumman- ja vaaleanharmaat nahkavetimet tuovat juuri sopivasti kontrastia kaapistolle, lisäten monernin ja viimeistellyn ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Juuri oikeankokoisia kylpyhuonekalusteita - ratkaisuja pieniin ja suurin kylpyhuoneisiin

IDO Sense Art-kylpyhuonekalusteiden laaja valikoima tekee niistä juuri sopivan valinnan sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin. Jos kylpyhuoneesi on pienikokoinen, haluat todennäköisesti jokaisen kylpyhuoneen elementin olevan tarpeellinen ja hyvin toimiva, jotta tilasta saadaan riittävän avara hyvinvoinnin keskus. Toisaalta, jos olet sisustamassa suurikokoista kylpyhuonetta, vain taivas on rajana.

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen voi olla haastavaa, kun pitää onnistua sijoittamaan rajalliseen tilaan kaikki tarpeellinen, kuin olisi rakentamassa jättimäistä sanaristikkoa – tämä tekee innovatiivisten ja joustavien kylpyhuonekalusteiden valmistamisesta tärkeämpää, kuin koskaan ennen! IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet ovat todellisia käytännöllisyyden ihmeitä, joista voit helposti muokata persoonallisen kylpyhuoneratkaisun ja samalla minimoida esillä olevien tuotteiden määrän, voiden järjestää muut kylpyhuonetuotteet siististi tyylikkäisiin kaapistoihin.

Kylpyhuoneen säilytys - fiksuja oivalluksia ja pohjoismaista muotoilua

Monet ihmiset säilyttävät erilaisia tavaroita kylpyhuoneessaan, mikä tekee kylpyhuoneen siivouksesta ja järjestämisestä toisinaan hankalaa. IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteissa on kaikelle oma paikkansa! Olemme tehneet kaikkemme, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon säilytystilaa käytössäsi, kun valitset meidän Pohjoismaiden innoittaman kylpyhuonekalustesarjan. Lisäksi, sinulla on aina helppo pääsy tarvitsemiisi tavaroihin – ilman, että niiden tulee olla aina näkyvillä. Meidän fiksut säilytysratkaisut takaavat sen, että tavarasi säilyvät siistissä järjestyksessä kauniiden kylpyhuonekalusteiden sisällä.

Kaikki IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet toimitetaan koottuina ja yhdessä seinään kiinnitettävien kannakkeiden kanssa, valitset sitten minkä mallin tahansa. Tämän helpompaa ei voisi olla!


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä