IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet

IDO Elegant – loistava muotoilu on ajatonta

Kylpyhuonekalusteissa koukuttavaa on yleensä muotoilu. Kun ryhdyimme luonnostelemaan IDO Elegantia paperille, päämäärä oli selvä. Halusimme luoda nykyaikaisen ja ajattoman kylpyhuonekalustesarjan, joka perustuu yksinkertaisuuteen, minimalismiin ja puhtaisiin linjoihin.

Linjakkaat ja tilavat alakaapit

Yksi Elegant-sarjan tyypillisimmistä ja tunnistettavimmista piirteistä ovat linjakkaat alakaapit, jotka luovat erittäin kevyen tuntuman. Koko sarja on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisiin kylpyhuonetiloihin. Luo tyylikkäitä kokonaisuuksia moderneilla yhdistelmillä. IDO Elegant -pesuallaslevyissä on suuri allasosa ja runsaat reunukset. 1 200 mm:n pesuallaslevy on saatavana myös suuremmalla pesualtaalla kahdelle hanalle. Syvät laatikot piilottavat jokapäiväiset kylpyhuonetarvikkeesi pois näkyvistä. Ohuen alakaapin ansiosta Elegantissa myös ylälaatikko kattaa koko syvyyden.

Tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteiden tulisi olla sekä esteettisiä että käytännöllisiä. Moderneilla ja toimivilla kaapeilla voit luoda toimivan kokonaisuuden. IDO Elegantin kanssa ei voi mennä pieleen. Elegant on suunniteltu modernilla silmällä. Puhtaiden linjojensa lisäksi se tarjoaa tilaa säästäviä, osittain jopa peilin taakse kätkettyjä säilytysratkaisuja. Voit valita kaapit yksinkertaisella, kahvattomalla push open -mekanismilla. Jos pidät yksilöllisemmästä tyylistä, voit valita kaappeihisi eri tavoin muotoiluja kahvoja.

IDO Elegantin yksityiskohdat

Toiminnallisuudella on keskeinen rooli kylpyhuoneen muotoilussa.
Tutustu Elegantin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet
TILAA KAIKELLE Kylpyhuonetarvikkeet ovat usein erimuotoisia ja -kokoisia. Elegant-kaapeissa pidät kaikki tuotteet täydellisessä järjestyksessä hiustenkuivaajista vartalovoiteisiin.
IDO Elegant -seinäkaappi
TILAA SÄÄSTÄVÄT HYLLYT Elegant-seinäkaapissa on tilankäytön maksimoimiseksi hyllyt myös oven taustapuolella.
IDO Elegant -laatikonjakajat
TILAVAT LAATIKOT Laadukkailla laatikonjakajilla on helppo pitää erilaiset kylpyhuoneen tarvikkeet erillään. Tämä pieni lisäominaisuus tekee myös siivouksesta paljon helpompaa.
IDO Elegant -alakaapit
KOKOVAIHTOEHDOT Alakaapit 60 ja 90 ovat saatavilla kahdessa syvyydessä: 36,6 cm ja 46,6 cm. Alakaappi 120 on saatavana syvyydessä 46,6 cm.

Tyylit tulevat

ja menevät

IDO Elegant on sarja, jonka saat sopimaan mihin tahansa kylpyhuoneeseen ja makuun.

Inspiroivia kylpyhuoneideoita
Inspiraationaluonto

Suositut IDO Elegant -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää IDOn -tuotevalikoimista