IDO -kylpyhuone tyylikkäillä ja moderneilla yksityiskohdilla

Kylpyammeet kaikkiin kylpyhuoneisiin

Kylvyssä käynti on arkipäiväistä hemmottelua, joka tuntuu vähän kuin kylpyläkäynniltä.

Oikea valinta

Et tarvitse paljon tilaa, koska IDO tarjoaa monenkokoisia ja -muotoisia kylpyammeita, ja ne ovat kaikki kompakteja ja helppoja asentaa. Etsitpä sitten kylpyammetta vasta rakennettuun tilavaan kylpyhuoneeseen tai pieneen kylpyhuoneeseen, meillä on sinulle sopiva malli.

Kylpyamme tulisi valita luotavan ilmapiirin ja aiotun käyttötavan perusteella. Oletteko iso perhe, joka käyttää sitä koko ajan? Käytetäänkö kylpyammetta vain nautinnollisiin hetkiin? Vai toimiiko se kauniina sisustuselementtinä kylpyhuoneessasi?

Valinnassa on otettava huomioon kolme pääasiaa: tyyppi, mukavuus ja koko.


Mallin valinta

Etuosalliset kylpyammeet

Suorakulmainen kylpyamme voidaan peittää paneeleilla, ja sen sisäpuolella on emaloitu ulkopinta, joka antaa ammeelle puhtaan ja kevyen ilmeen. Se on hyvä ratkaisu, jos haluat kylpyammeen, mutta et halua painia liitinten ja rakenteiden kanssa.

Upotettavat kylpyammeet

Useimmat pitävät upotettavia kylpyammeita perinteisenä ratkaisuna. Tämä malli on ollut suosikki vuosien varrella, koska se tekee kylpyammeesta luonnollisen ja kiinteän osan kylpyhuonetta ja sopii yleiseen muotoiluun. Upotettavan kylpyammeen valitseminen antaa sinulle vapauden luoda haluamasi ilme kylpyhuoneeseesi, koska voit valita haluamasi pinnan tai laatat. Lisäksi kylpyammeen ympärillä on käytettävissä suurempi alue, jossa on tilaa valoille, kasveille ja saippualle, tai mitä ikinä tarvitsetkin tehdäksesi kylpykokemuksestasi täydellisen. Jos haluat integroida kylpyammeen yksinkertaisemmin, voit valita helposti asennettavat etuosat, jotka sulkevat kylpyammeen joka puolelta.

Laadukas pinta

Kaikissa IDO-tuotteissa on panostettu muotoiluun, toimivuuteen ja laatuun. Siksi kylpyammeemme on valmistettu materiaaleista, jotka ovat sekä laadukkaita että helppoja puhdistaa.
IDO-kylpyammeet on valmistettu emalista, jonka monet tuntevat klassisesta kylpyammeesta. Emaloitu teräs on kestävä ja vahva materiaali. Se on perinteinen ja ”turvallinen” valinta, kun sisustat kylpyhuonettasi.

Emalikylpyammeiden edut:

• Vahva ja kestävä materiaali
• Klassinen ilme
• Helppo puhdistaa


Kylpyammeita yhdelle tai useammalle hengelle

Kylpyammeet suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin

Et välttämättä voi valita, kuinka paljon uudelle kylpyammeellesi on tilaa. Ehkä kylpyamme on asennettava olemassa olevaan kylpyhuoneeseen, joka määrittää valittavan mallin koon. Jos rakennat uutta kylpyhuonetta, saatat joutua priorisoimaan tilaa hankkiaksesi ison kylpyammeen.

Meillä on laaja valikoima sekä suuria että pieniä kylpyammeita. Pienin kylpyammeemme on alle yhden neliömetrin kokoinen, suurin tarpeeksi suuri kahdelle hengelle. Koosta riippumatta kaikissa malleissamme on mukava selkänoja, joten voit istua kylvyssä mukavasti niin yksin kuin muiden kanssakin.

Lyhin malli on 130 cm pitkä ja pisin 180 cm. Leveyssuunnassa mallimme vaihtelevat noin 70 cm:stä noin 80 cm:iin.

Kylpyamme suorakulmaisella suihkunurkalla

Jos sinulla ei ole tilaa sekä suihkulle että kylpyammeelle, voit käyttää kylpyammetta myös suihkuna. Tässä tapauksessa kylpyammeseinä on hyvä ajatus, jotta vesi ei pääse roiskumaan koko kylpyhuoneeseen. Tässä suosittelemme kylpyammeseinän asentamista kylpyammeeseesi.

IDOn kylpyammeseinät ovat kirkasta lasia, ja ne voidaan asentaa sekä kiinteästi että sisään- ja ulospäin avautuvina. Kylpyammeseinät voidaan asentaa sekä vapaasti seisoviin että upotettaviin kylpyammeisiin.


IDO -kylpyammeet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!