Helppo ja nopea asennus

Korkealaatuiset lattia- ja seinä-wc-mallit.

Katso video ja näe, mitä etuja ja toimintoja IDO Glow tarjoaa sinulle ja asiakkaallesi.

IDO Glow -wc-sarja

IDO Glow wc-istuimet

IDO Glow -wc-sarja käsittää laajan valikoiman lattia- ja seinä-wc-istuimia jokaisen tarpeeseen ja rakennukseen, niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Kaikki Glow -wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree-wc:itä ja ne on päivitetty uudella täyttö- ja huuhteluventtiilillä - taattua Geberit-tekniikkaa.
IDO wc-istuimen asennus

Vinkit & asennusohjeet

Tarvitsetko apua Glow -wc-istuimen asentamisessa? Olemme koonnet asennusvideomme Youtube -kanavallemme. Katso lyhytvideomme ja näet miten säädetään huuhtelumäärä, vaihdetaan uusi täyttö- ja huuhteluventtiili, vaihdetaan tuloputken suunta ja paljon muuta.
Varaosat ja venttiilisarjat

WC:n varaosat ja venttiilisarjat

Etsitkö Glow -wc:n varaosia? Löydät varaosat jokaisen tuotteen oman sivun lopusta. Pääset tuotetietoihin alla olevasta linkistä.
IDO Sensor -kosketusvapaa huuhtelu

Kosketusvapaat wc-ratkaisut

Tiesitkö, että IDO tarjoaa myös kosketusvapaan Sensor-huuhtelupainikkeen Glow -wc-istuimiin? Voit joko tilata erillisen Sensor-huuhtelupainikkeen tai valita lattia-wc-istuimen, johon Sensor -toiminto on valmiiksi asennettu.

Sensor-huuhtelupainike on saatavana sekä paristo että verkkovirta -ratkaisuina. Tutustu Sensor-huuhtelupaainikkeisiin täältä:

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille

Katso asennusvinkkejä videoiltamme