Pohjoismainen keramiikan tuotanto

– Mitä etua siitä on sinulle?

Valmistamme kaikki wc-istuimet ja pesualtaat omissa tehtaissamme Suomessa ja Ruotsissa. Tämä takaa lyhyen matkan tehtaalta asiakkaillemme nopealla ja turvallisella toimituksella.

Katso alta paikallisen putkimiehen matka tehtaassamme.

Jatkuva laadunvalvonta

Kollegamme tehtaillamme Suomessa ja Ruotsissa varmistavat huolellisesti jokaisen wc-istuimen laadun ennen kuin ne lähtevät matkaan sinulle ja asiakkaallesi. Varmistamme, että laatu on juuri sellaista, mitä voit IDOlta odottaa - virheetöntä ja valmista asennettavaksi.

Tehokas automatisoitu tuotanto

Tammisaaren saniteettikeramiikkatehdas on automaatioltaan edistyneimpiä tuotantolaitoksiamme. Tammisaaren tehtaan erityisosaamisena on painevalutekniikan käyttäminen. Painevalutekniikan ja väsymättömien robottikäsivarsien avulla tehtaalla valmistuu vuosittain lähes miljoona keraamista tuotetta. Paikallinen tuotanto tarkoittaa asentajalle ja asiakkaalle lyhyttä ja nopeaa toimitusta - ja paljon muuta.

Oletko jo tutustunut IDOn uuteen Glow68 seinä-wc-istuimeen

Me IDOlla tiedämme, mitä asentaja tarvitsee. IDO Glow68 seinä-wc-istuin on helppo ja nopea asentaa. Se sopii täydellisesti Geberitin Duofix Sigma- ja Omega -seinä-wc-elementteihin. Helppo ja varma valinta sinulle ja asiakkaallesi.

Tutustu uuteen IDO Glow68 seinä-wc-istuimeen täältä

Tunnetko jo Glow-mallistomme?

Tunnetko jo Glow-mallistomme?

IDOn laadukkaat lattia- ja seinä-wc-istuimet ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Lue lisää Glow wc-istuimista täältä

Mitä olemme käytännössä tehneet?

Alhainen vedenkulutus

Otimme ensimmäisenä yrityksenä käyttöön suuren ja pienen huuhtelumäärän. Olemme tehneet huuhtelumekanismista niin tehokkaan, että se tarvitsee ainoastaan 2 litraa pieneen huuhteluun ja 4 litraa isoon huuhteluun. Vedenkulutus on näin jopa 33 % pienempi kuin muissa wc-istuimissa.

Luonnonmateriaalit käytössä

Posliini on luonnonmateriaali. Erityisen posliinikäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät monta vuotta. Tuotteen elinkaaren lopussa posliini murskataan ja uusiokäytetään esimerkiksi tienpäällystykseen.

Ei raskasmetalleja

Kaikissa Ruotsissa ja Suomessa sijaitsevissa tehtaissamme käytetään posliinia, joka on 100-prosenttisesti vapaata raskasmetalleista ja muista haitallisista aineista, kuten sinkkioksidista. Tämä edesauttaa ympäristömme hyvinvointia.

Paikallinen tuotanto = lyhyt ja nopea toimitus

Paikallinen tuotantomme tarkoittaa lyhyttä matkaa tehtaalta asiakkaillemme nopeasti ja varmasti.

10-vuoden saatavuustakuu varaosille

Takaamme varaosien saatavuuden tuotteisiimme 10 vuotta sen jälkeen, kun tuotteen valmistus on lopetettu. Näin varmistamme, että tuotteemme kestävät pidempään, eikä pienen varaosan ei tarvitse olla syynä siihen, että vaihdat wc-istuimen, pesualtaan tai muun tuotteen, jos se rikkoutuu.

Ympäristöä vähemmän kuormittavat pakkaukset

Pakkaamme tuotteemme käyttäen mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja ja olemme juuri vaihtaneet pahvipakkauksemme ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon, mikä on vähentänyt hiilidioksidipäästöjämme 6 prosenttia.

Ympäristövaikutukset kirjattu ympäristöselosteisiin

Kaikille keraamisille tuotteillemme on saatavilla EPD-ympäristöselosteet (Environmental Product Declaration) eurooppalaisen standardin EN15804 vaatimusten mukaisesti. Eikä Glow68 -wc-istuin ole poikkeus. Online-tuotekatalogistamme löydät tietoa tuotteen vaikutuksista ympäristöön kunkin tuotteen elinkaaren aikana.

EPD-ympäristöselosteet löytyvät Online-tuotekatalogistamme jokaisen keraamisen tuotteen omalta sivulta kohdasta “dokumentit ja filmit“.

Löydä inspiraatiota IDO -esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille