TurboFlush - tehokas ja hiljainen huuhtelu

TurboFlush - Tehokas ja hiljainen huuhtelu

IDO Glow Art TurboFlush wc-istuimella asetamme uudet standardit wc-huuhtelulle.

Uusi TurboFlush-wc-istuin yhdistää tehokkaan huuhtelun minimaaliseen vedenkulutukseen ja hiljaisempaan wc-käyntiin. Tämä tarkoittaa, että koko perheen uni ei enää häiriinny öisillä wc-käynneillä.

TurboFlush-wc-istuimessa yhdistyy Pohjoismaisen muotoilun olemus ja korkea laatu.

IDO Glow Art TurboFlush
IDO Glow Art TurboFlush - Koe täydellinen yhdistelmä erinomaista huuhtelutehoa ja hienostunutta Pohjoismaista muotoilua.
Pohjoismainen ja laadukas muotoilu
Paranna wc-istuimesi käyttöikää IDO Glow Art TurboFlushilla, jossa on patentoitu IDO Smart -lasitus. Tämä edistyksellinen lasite tarjoaa vankan ja sileän pinnan, joka kestää likaa ja kulumista, ja varmistaa helpomman puhdistuksen ja kestävämmän tuotteen.

Erinomainen huuhteluteho - puhtaampi lopputulos

Kun nostat wc-kannen ylös, huomaat wc-kulhossa epäsymmetrisen huuhtelukauluksettoman sisäosamuotoilun. Yhdessä innovatiivisen TurboFlush-huuhtelutekniikan kanssa huolellinen ja samalla erittäin hiljainen huuhtelu on taattu. Kun wc huuhtelee, vesi virtaa kulhoon voimakkaasti spiraalin muotoisesti. Tämän optimoidun menetelmän ansiosta TurboFlush -huuhtelutekniikka minimoi wc-kulhon puhdistustarpeen, joka takaa puhtaamman lopputuloksen.

Erinomainen huuhteluteho - puhtaampi lopputulos

Pienempi vedenkulutus

IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain tehokas ja markkinoiden hiljaisin lattia-wc-istuin – sillä on myös pienin vedenkulutus, vain 4 tai jopa 2 litraa.

Alla olevan linkin kautta pääset tuotetietoihin.

IDO Glow Art TurboFlush
IDO Glow Art TurboFlush - pienempi vedenkulutus

Oletko valmis tuntemaan eron?

Oletko koskaan miettinyt, kuinka wc voisi määritellä kylpyhuonekokemuksesi uudelleen? Uusin videomme paljastaa täydellisen huuhtelutekniikan salaisuuden. IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain wc; se on sensaatio. Oletko valmis tuntemaan eron?

Katso video ja tunne ero!

Inspiroidu IDO -esitteistä

Vain nopea saneerausprojekti vai täydellinen remontti?

Selaa kylpyhuone-esitteitämme saadaksesi lisää inspiraatiota!

IDO brochure

Lisää vinkkejä suunnitteluun