TurboFlush - tehokas ja hiljainen huuhtelu

TurboFlush - Tehokas ja hiljainen huuhtelu

IDO Glow Art TurboFlush wc-istuimella asetamme uudet standardit wc-huuhtelulle.

Uusi TurboFlush-wc-istuin yhdistää tehokkaan huuhtelun minimaaliseen vedenkulutukseen ja hiljaisempaan wc-käyntiin. Tämä tarkoittaa, että koko perheen uni ei enää häiriinny öisillä wc-käynneillä.

TurboFlush-wc-istuimessa yhdistyy Pohjoismaisen muotoilun olemus ja korkea laatu.

IDO Glow Art TurboFlush - Koe täydellinen yhdistelmä erinomaista huuhtelutehoa ja hienostunutta Pohjoismaista muotoilua.
Paranna wc-istuimesi käyttöikää IDO Glow Art TurboFlushilla, jossa on patentoitu IDO Smart -lasitus. Tämä edistyksellinen lasite tarjoaa vankan ja sileän pinnan, joka kestää likaa ja kulumista, ja varmistaa helpomman puhdistuksen ja kestävämmän tuotteen.

Erinomainen huuhteluteho - puhtaampi lopputulos

Kun nostat wc-kannen ylös, huomaat wc-kulhossa epäsymmetrisen huuhtelukauluksettoman sisäosamuotoilun. Yhdessä innovatiivisen TurboFlush-huuhtelutekniikan kanssa huolellinen ja samalla erittäin hiljainen huuhtelu on taattu. Kun wc huuhtelee, vesi virtaa kulhoon voimakkaasti spiraalin muotoisesti. Tämän optimoidun menetelmän ansiosta TurboFlush -huuhtelutekniikka minimoi wc-kulhon puhdistustarpeen, joka takaa puhtaamman lopputuloksen.

Pienempi vedenkulutus

IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain tehokas ja markkinoiden hiljaisin lattia-wc-istuin – sillä on myös pienin vedenkulutus, vain 4 tai jopa 2 litraa.

Alla olevan linkin kautta pääset tuotetietoihin.

IDO Glow Art TurboFlush

Oletko valmis tuntemaan eron?

Oletko koskaan miettinyt, kuinka wc voisi määritellä kylpyhuonekokemuksesi uudelleen? Uusin videomme paljastaa täydellisen huuhtelutekniikan salaisuuden. IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain wc; se on sensaatio. Oletko valmis tuntemaan eron?

Katso video ja tunne ero!

Inspiroidu IDO -esitteistä

Vain nopea saneerausprojekti vai täydellinen remontti?

Selaa kylpyhuoneesitteitämme saadaksesi lisää inspiraatiota!

Lisää vinkkejä suunnitteluun