IDO -tuotteisiin on saatavilla laaja valikoima varaosia

Kaikki tarvitsemasi IDO-varaosat

Oikean varaosan löytäminen voi olla vaikeaa. Voimme auttaa sinua löytämään tuotteesta riippumatta juuri sen osan, jota etsit.

Puuttuuko IDO-varaosa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Vaikka IDO-tuotteesi olisi vanhentunut, voimme todennäköisesti auttaa sinua löytämään oikeat varaosat. Itse asiassa meillä on käytäntö, jonka mukaan tuotteen varaosat on pidettävä saatavilla jopa 10 vuotta valmistamisen päättymisestä lukien. Joten vaikka tarvitsisit varaosan vanhaan IDO-WC-istuimeen, voimme todennäköisesti auttaa.

Minkä tahansa tuotemallin kanssa voi käydä niin, että sinun on vaihdettava osa tai kaksi kylpyhuoneessasi. Ehkä tarvitset varaosan IDO-WC-istuimeen?

IDO:lla emme tarjoa tuotteita tai osia suoraan verkkosivuiltamme. Kaikki myynti tapahtuu jakelijoiden, asentajien ja/tai jälleenmyyjien kautta. Mutta se ei tarkoita, että emme voi auttaa sinua, jos tarvitset varaosia IDOn tuotteisiin.

IDOn tuotteiden vara-osat onlinekatalogissa

IDO-tuotteet on valmistettu kestämään vuosikausia. Pienempien osien kuluminen tai kalkkikivi voi kuitenkin joskus aiheuttaa varaosatarpeen. Jos tarvitset IDOn varaosaa, voimme tietenkin auttaa sinua.

Tai ehkä etsit painikkeita, tiivisteitä, venttiilejä, kylpyammeen etuosia, huuhtelusäiliön kansia tai jotain aivan muuta?

Mitä ikinä tarvitsetkin, löydät varaosatiedot Online-tuotekatalogistamme. Sivusto toimii tavallaan kuin verkkokauppa, mutta ilman mahdollisuutta ostaa suoraan. Sen sijaan löydät tuottteen ja sen varaosatiedot samasta katalogista.

Jos tuotteesi varmistus on lopetettu, et löydä tuotetta yleiskatsauksesta, mutta tuoteluokan vierestä löydät alueen nimeltä varaosa. Sieltä pitäisi löytyä korvattava osa ja oikea tuotenumero muistiin kirjoitettavaksi.

Varaosia löydät tuotetiedoista hakutoiminnolla esien tuotteen nimellä ja tuotesivulta sivun lopusta.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!