Sense Art pesuallas

Pesualtaat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin

Pesuallas on yksi kylpyhuoneen olennaisimmista osista. IDOn valikoimista löytyy pesualtaita kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Valitse itsellesi sopiva tyyli.

Oikean pesualtaan löytäminen

Valitsemallasi pesualtaalla voi olla suuri vaikutus kylpyhuoneesi yleiseen estetiikkaan. Monille muotoilu on tärkein tekijä. On kuitenkin pidettävä mielessä useita tärkeitä näkökohtia. Kolme tärkeintä asiaa ovat:

• Muoto
• Muotoilu
• Helppo puhdistettavuus

Kylpyhuoneen pesualtaan muoto on avaintekijä huoneen tyylin luomisessa. Pyöristetyssä pesualtaassa on pehmeät linjat ja romanttinen tyyli, kun taas neliömäinen muoto antaa minimalistisemman ja modernimman ilmeen.

Halusitpa mitä tahansa, useimmissa vaihtoehdoissa on hyviä ja huonoja puolia, minkä vuoksi on tärkeää ottaa huomioon myös pesualtaan käytännöllisyys. Markkinoilla on paljon hienoja ratkaisuja, jotka näyttävät hyviltä, mutta jotka on vaikeampi pitää puhtaina joko muodon, materiaalin tai mutkikkaan muotoilun vuoksi.

IDOn pesualtaita on saatavana erimuotoisina ja -mallisina. Yhteinen piirre on IDO-erityislasitus.IDO Smart ,jonka ansiosta pesuallas on helppo pitää puhtaana ja pysyy näyttävänä vuosikausien ajan.

IDO Sense Art -pesuallas kultaisella hanalla
IDO Sense Art -kaksoispesuallas sopii hyvin lapsiperheille, jossa pesulla käydään yhdessä.

Pienet kylpyhuoneen pesualtaat

Kylpyhuoneen koko on usein ratkaiseva parametri pesualtaan valinnassa. Jos sinulla on pieni kylpyhuone, harkitse seinälle asennettavaa kulmapesuallasta tai pesuallasta, joka on suunniteltu erityisesti pienelle kylpyhuoneelle, jotta saat kaiken irti pesualtaan ympärillä ja alla olevasta tilasta.

IDOn pienet pesualtaat sopivat täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen tai vieras-WC:hen. Vakiomalliset kylpyhuoneen pesualtaat ovat kooltaan noin 60–90 cm, pienet pesualtaamme taas 40–50 cm, mikä sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, jossa on rajoitetusti tilaa.

Myös pienet pesualtaamme ovat saatavana erimuotoisina. Ne ovat kaikki seinälle asennettavia, ja jos tarvitset säilytystilaa pesualtaan alle, voit valita pienen alakaapin.

IDO Glow -pesuallas

Kaksoispesualtaat koko perheelle

Jos olette suuri perhe, saatatte joutua pesualtaan edessä aamuruuhkaan. Kaksoispesuallas mahdollistaa useamman ihmisen samanaikaisen läsnäolon kylpyhuoneessa aamun hiljaista rauhaa rikkomatta.

Kaksoispesuallas asettaa kylläkin eri luokan kokovaatimuksen kylpyhuoneelle. Jos tilan määrä ja kylpyhuoneen rakenne sallivat tämän kokoisen kylpyhuonekalusteen, et todennäköisesti kadu kaksoisaltaan valintaa.

IDOn kaksoispesuallas on 120 cm leveä. Tämän leveän mallin valitseminen luo lisätilaa pesualtaan ympärille käsisaippuaa, hammasharjoja ja muita käden ulottuville kuuluvia tavaroita varten. Toisaalta kapeampi malli on hyvä ratkaisu, kun kylpyhuone ei ole valtava, koska se ei vie niin paljon tilaa.

IDO tarjoaa vapaasti seisovien mallien lisäksi alakaappeihin yhdistettäviä kaksoisaltaita, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja toimivat hienona muotoiluelementtinä isoissa kylpyhuoneissa. Sukella laajaan valikoimaamme ja valitse eri ratkaisuista ja malleista omasi.

IDO Sense Art -pesuallas

Tilaa optimoiva kulmapesuallas

Jos kylpyhuoneessasi on rajoitetusti tilaa tai haluat muuten vain pienemmän pesualtaan klassisen mallin sijaan, kulmapesuallas voi olla oikea ratkaisu. Pesualtaan sijoittaminen nurkkaan vapauttaa oleskelutilaa ja saa pienen kylpyhuoneen näyttämään isommalta.

Kulmapesuallas asennetaan seinään, ja vaikka se on pieni, siellä on silti tilaa saippualle ja muille kylpyhuoneen esineille. Materiaali on laadukasta posliinia – kaunis ja ajaton ratkaisu, joka kestää myös kolhuja ja on helppo puhdistaa.

IDO-kulmapesuallas

Suositut IDO -pesualtaat

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO -esitteet ja kuvastot