Monikäyttöinen kylpyhuonekalustesarja

Laadukas ja nopea asentaa

IDO Elegant on joustava kylpyhuonekalustesarja, mikä sopii niin pieniin, kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Kalusteet on tehty laadukkaista materiaaleista, pohjoismaista muotoiluperinnettä kunnioittaen. Katso oheinen video ja löydä kaikki Elegant-kalusteiden edut ja hyödyt sinulle ja asiakkaillesi.

IDO kylpyhuonekalusteet

Kokonaisvaltainen kalustesarja

Me tiedämme, että valinta on joskus vaikeaa. IDO Elegant -sarjaa saa 3 eri värissä ja 2 eri syvyydessä. Tämä helpottaa asiakkaan valintaa ja ehkäisee mahdollisesti myös harmaita hiuksia valintaa tehdessä.

Tiesitkö muuten, että meillä on muitakin kylpyhuonekalustesarjoja, kuten IDO Light ja IDO Glow?

Tutustu koko kylpyhuonekalustevalikoimaamme alla olevan linkin kautta.
IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet

Vinkit & asennusohjeet

Tarvitsetko apua IDO Elegant -kalusteen asennuksessa? Katso lyhytvideoistamme, kuinka säädät kalusteitamme, käännät kaapit avautumaan oikealta vasemmalle tai kuinka helposti kalusteet saa asennettua seinälle

Olemme koonneet kaikki asennusvideomme ja muut vinkit kylpyhuoneeseen Youtube -kirjastoomme, jonne pääset alla olevan linkin kautta.

IDO Varaosat

Varaosat IDO Elegant -kalusteille

Tarvitsetko varaosia IDO Elegant -kalusteille? Löydät varaosat IDO Elegant -sarjan jokaisen tuoteryhmän alta.
IDO yhteystiedot

Valmistettu Suomessa

IDOn kylpyhuonekalusteet valmistetaan paikallisesti Suomessa kestävistä materiaaleista. Se on hyväksi niin ympäristölle, kuin asiakkaillesi. 150 vuoden saniteettitekniikan kokemuksella, tunnemme työsi tuomat haasteet ja alan viimeisimmät tekniikat. Sen vuoksi voit luottaa tukeemme ja tuotteisiimme, joilla saat työsi tehtyä vaivattomasti ja laadukkaasti.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tekniseen tukeemme, niin autamme mielellämme!
IDO Sense art kalusteet kylpyhuoneessa

Pohjoismaista designia

IDO Sense Art -kylpyhuonekalusteet ovat pohjoismaisen designin tulos. IDO Sense Art on moderni ja ajaton kylpyhuonekalustesarja, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Se on joustavin sarjamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa värien, vetimien, leveyksien ja syvyyksien suhteen.
Tämä tekee siitä myös oivallisen valinnan kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Tutustu sarjaan alla olevan linkin kautta.
IDO Glow -kylpyhuonekalusteet

IDO Glow -kalusteet

IDO Glow on joustavin ja kokonaisvaltaisin kylpyhuonekalustesarjamme, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta ajattomasta muotoilusta modernilla tvistillä. Koko Glow-sarja on laatutestattu ja kaikki kalusteet toimitetaan esikoottuina, valmiina asennettaviksi. Katso video, josta saat lisätietoa sarjan eduista ja toiminnoista sinulle ja asiakkaillesi.

Mikäli tarvitset apua IDO Glow -kalusteiden asennuksessa, tutustu IDO Glow -soittolistaamme Youtubessa ja löydä fiksut vinkit ja helpot asennusohjeet tuotteille.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille