Monikäyttöinen kylpyhuonekalustesarja

Laadukas ja nopea asentaa

IDO Elegant on joustava kylpyhuonekalustesarja, mikä sopii niin pieniin, kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Kalusteet on tehty laadukkaista materiaaleista, pohjoismaista muotoiluperinnettä kunnioittaen. Katso oheinen video ja löydä kaikki Elegant-kalusteiden edut ja hyödyt sinulle ja asiakkaillesi.

Kokonaisvaltainen kalustesarja

Me tiedämme, että valinta on joskus vaikeaa. IDO Elegant -sarjaa saa 3 eri värissä ja 2 eri syvyydessä. Tämä helpottaa asiakkaan valintaa ja ehkäisee mahdollisesti myös harmaita hiuksia valintaa tehdessä.

Tiesitkö muuten, että meillä on muitakin kylpyhuonekalustesarjoja, kuten IDO Light ja IDO Glow?

Tutustu koko kylpyhuonekalustevalikoimaamme alla olevan linkin kautta.

Vinkit & asennusohjeet

Tarvitsetko apua IDO Elegant -kalusteen asennuksessa? Katso lyhytvideoistamme, kuinka säädät kalusteitamme, käännät kaapit avautumaan oikealta vasemmalle tai kuinka helposti kalusteet saa asennettua seinälle

Olemme koonneet kaikki asennusvideomme ja muut vinkit kylpyhuoneeseen Youtube -kirjastoomme, jonne pääset alla olevan linkin kautta.

Varaosat IDO Elegant -kalusteille

Tarvitsetko varaosia IDO Elegant -kalusteille? Löydät varaosat IDO Elegant -sarjan jokaisen tuoteryhmän alta.

Valmistettu Suomessa

Kaikki IDOn kylpyhuonekalusteet valmistetaan paikallisesti Suomessa kestävistä materiaaleista. Se on hyväksi niin ympäristölle, kuin asiakkaillesi. Yli 140 vuoden saniteettitekniikan kokemuksella, tunnemme työsi tuomat haasteet ja alan viimeisimmät tekniikat. Sen vuoksi voit luottaa tukeemme ja tuotteisiimme, joilla saat työsi tehtyä vaivattomasti ja laadukkaasti.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tekniseen tukeemme, niin autamme mielellämme!

IDO Light -kalusteet

IDO Light on minimalistinen ja helposti saavutettavissa oleva kylpyhuonekalustesarja, joka on valmistettu Suomessa. IDO Light -sarjaa saa kahdessa eri värissä ja kahdessa eri leveydessä. Katso oheinen video, niin näet mitä etuja ja toimintoja IDO Light tarjoaa sinulle ja asiakkaillesi.

Mikäli tarvitset apua IDO Light -kalusteiden asentamisessa, katso IDO Light Youtube –soittolistamme, niin näet kaikki vinkit asennukseen ja mitä toimintoja sarja tarjoaa.

IDO Glow -kalusteet

IDO Glow on joustavin ja kokonaisvaltaisin kylpyhuonekalustesarjamme, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta ajattomasta muotoilusta modernilla tvistillä. Koko Glow-sarja on laatutestattu ja kaikki kalusteet toimitetaan esikoottuina, valmiina asennettaviksi. Katso video, josta saat lisätietoa sarjan eduista ja toiminnoista sinulle ja asiakkaillesi.

Mikäli tarvitset apua IDO Glow -kalusteiden asennuksessa, tutustu IDO Glow -soittolistaamme Youtubessa ja löydä fiksut vinkit ja helpot asennusohjeet tuotteille.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille