IDO-tuotteiden varaosien jälleenmyyjät

Voinko ostaa varaosia suoraan IDOlta?

Myymme kaikki IDOn wc-istuimet, pesualtaat, kylpyhuonekalusteet ja varaosat jälleenmyyjäverkostomme kautta, eli kuluttajana et valitettavasti voi ostaa tuotteita suoraan meiltä.

Jokaisesta tuotteesta saat tiedon tuotenumerosta ja suositushinnoista sekä arvolisäverollisina että arvolisäverottomina. Voit ottaa tuotenumeron talteen, kun haluat tilata tietyn tuotteen LV-urakoitsijaltasi tai jälleenmyyjiemme kautta.

IDO online-tuotekatalogista saat kattavan kuvan tuotevalikoimastamme, tai selaamalla tuotekuvastojamme. Mikäli tarvitset inspiraatiota uuden kylpyhuoneesi suunnittelussa, löydät pohjoismaisen kylpyhuonemuotoilun tyylit inspiroivista kylpyhuonemiljöistä nettisivuiltamme. Sen lisäksi löydät inspiraatiota moderneihin kylpyhuonesisustuksiin muista esitteistämme. Löydät kaikki esitteemme täältä

Jos haluat nähdä tuotteen asennettuna ennen ostopäätöstä, olet tervetullut tutustumaan näyttelyihimme. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiin tuotteistamme. Löydät kaikki näyttelymme täältä.

Mistä voin ostaa IDOn varaosia?

Mikäli sinun tarvitsee vaihtaa varaosa wc-istuimeen, pesualtaaseen tai johonkin muuhun IDO-tuotteeseen, sinun tulisi ottaa yhteyttä asentajaan tai jälleenmyyjään, jolta ostit tuotteen. Varaosia myyvät vain jälleenmyyjät.

IDO-varaosatiedot löytyvät verkkosivujemme tuotetiedot kohdan kautta jokaisen tuotteen kohdalta. Voit etsiä tarvitsemaasi tuotetta sivulta ja printata listan tuotteista ja mennä listan kanssa asentajasi tai jälleenmyyjäsi luokse.

Tuotetiedot löytyvät täältä

IDO -tuotteiden varaosia myyvät jälleenmyyjät

IDO-jälleenmyyjät

Kun haluat ostaa tuotteitamme, se onnistuu jälleenmyyjäverkostomme tai LV-asentajien kautta. Olemme listanneet kaikki jälleenmyyjämme koko Suomessa tänne.

Löydät suppeamman valikoiman tuotteistamme asennettuna rakennusliikkeistä ja muista tee-se-itse- liikkeistä, mutta voit aina tilata kaikkia tuotteitamme tilaustoimituksena.

IDO -tuotteiden jälleenmyyjät

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Vain nopea saneerausprojekti vai täydellinen remontti? Selaa kylpyhuone-esitteitämme saadaksesi lisää inspiraatiota!

IDO Esitteet ja kuvastot

Löydä varaosat IDO-tuotteisiin: