Geberit Option -sarjan peili

Kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit

Peilit ovat välttämättömiä kylpyhuoneellesi. Ne luovat luonnetta, elämää ja valoa.

Heijastus määrittää koko huoneen tunnelman

Kylpyhuoneen peili on tärkeä osa kylpyhuonettasi, koska käytät sitä useita kertoja päivässä – meikkaamiseen, parranajoon tai hiusten laittoon. Lisäksi kylpyhuoneen peilit vaikuttavat suuresti kylpyhuoneen yleiseen ilmeeseen ja tuntumaan. Peilin lisääminen pieneen kylpyhuoneeseen saa sen näyttämään suuremmalta ja luo samalla puitteet viihtyisälle ja näyttävälle kylpyhuoneelle.

Monia asioita on huomioitava ennen uuden peilin ostamista kylpyhuoneeseen. Ensinnäkin on pohdittava haluamaasi kokoa. Toiseksi täytyy katsoa, paljonko tilaa on käytettävissä. Suuri peili on aina mukava, varsinkin jos useat ihmiset käyttävät peiliä aamuisin. Jos pesualtaasi yläpuolella on käyttämätöntä tilaa, voit harkita peilikaappia, jossa on samalla säilytystilaa.

Meillä on makuusi sopivia peilejä tai peilikaappeja kylpyhuoneesi koosta riippumatta. Perinteisten peilien lisäksi löydät erikokoisia peilikaappeja sekä valoilla varustettuina että ilman. Tutustu laajaan peili- ja peilikaappivalikoimaamme ja viimeistele unelmiesi kylpyhuone.

Voit tutustua myös Geberitin valikoimista löytyviin Geberit Option peileihin täältä


Peilit valolla

Valonlähteillä varustetuilla kylpyhuoneen peileillä on monia etuja. Ne luovat huoneeseen miellyttävän valon ja sen myötä mukavan ja rauhallisen ilmapiirin. Pehmeä hehku takaa hyvin valaistun heijastuksen heittämättä kasvoille karkeita varjoja.

LED-valolla varustettu tasopeili tarjoaa etuja myös ympäristön ja talouden kannalta. Kylpyhuoneen valaistus kytketään usein päälle useita kertoja päivän aikana, ja valitsemalla erittäin energiatehokkaat LED-valot kauniin mallisina saat peiliratkaisun, joka on tehty kestämään eliniän.

Valaistuja kylpyhuoneen peilejä on saatavana erimuotoisina ja -kokoisina, ja niissä voi olla joko vaaka- tai pystysuuntainen valaistus. Muotoilun kannalta Geberit-peilit sopivat yhteen kylpyhuonekalusteidemme kanssa, mikä takaa varustuksen johdonmukaisuuden.

Geberit Option -peili

Peilikaapit

Jos haluat kaiken samaan paikkaan, voit yhdistää kylpyhuoneen peilit kylpyhuoneen kaappeihin.

Kylpyhuoneen peilikaapit tarjoavat enemmän peilitilaa yhdistettynä käytännölliseen ja käden ulottuvilla olevaan säilytystilaan tavaroille, joita käytät päivittäin. Kapea syvyys mahdollistaa kosmetiikan, hajuvesien ja hammasharjojen asettelun siten, että saat nopean yleiskuvan peilikaapistasi. Mikään ei jää piiloon, ja löydät aina juuri tarvitsemasi asiat.

Kaapin ja peilin käytännöllinen yhdistelmä tekee tästä kylpyhuonekalusteesta erityisen hyödyllisen pienemmissä kylpyhuoneissa, joissa tila on hyödynnettävä mahdollisimman täydellisesti.

IDO-peilikaappeja on saatavana kylpyhuoneisiin monenmallisina ja -kokoisina. Meillä on myös valaistuja peilikaappeja, joissa on peilit ovien molemmilla puolilla.

IDO-peilikaappi

Kehyksettömät peilit

Etsitkö peiliä ilman kehystä? Meillä on useita valittavanasi.

Kehyksettömät peilit ovat sekä kauniita että trendikkäitä. Toisin kuin kehystetyt peilit, niistä ei tule samalla tavalla osa sisustusta, eikä sinun tarvitse sopeuttaa niitä kylpyhuoneen muuhun tyyliin. Valitse vain peili, joka sopii parhaiten tyyliisi ja tarpeisiisi.

Kehyksettömät peilit luovat ylellisyyttä kylpyhuoneeseen

Suositut IDO-peilit

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

IDO-esitteet ja kuvastot