IDO Glow-kylpyhuonetuotteet

IDO Glow – tyylikäs arkikylpyhuone

Hyvä muotoilu tekee arjesta helpompaa – ja siksi IDO Glow on täynnä fiksuja ominaisuuksia ja näppäriä toimintoja. Erilaisten muotojen ja kokojen ansiosta Glow sopii helposti jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Glow-sarja sisältää kaiken: WC-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet, jotta jokainen kylpyhuoneesi osa sopii täydellisesti yhteen!

IDO Glow -seinä-WC-istuimet

Seinä-WC-istuimet ovat löytäneet tiensä pohjoismaisiin sydämiin, koska ne ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja helppoja puhdistaa. Ne myös jättävät lattian vapaaksi siivousta varten. IDO Glow -seinä-WC-istuimissa on hygieeninen Rimfree ®-teknologia.

Lattiamalliset IDO Glow -WC-istuimet

IDO Glow -lattiamallisarja tarjoaa kaksi istuinkorkeutta ja neljä erilaista asennusvaihtoehtoa. Kaikissa WC-istuimissa on korkealaatuinen huuhtelumekanismi ja valikoima lisätarvikkeita, kuten pehmeästi sulkeutuvat istuimet, WC-istuimen raikastustoiminto sekä kosketukseton huuhtelu. Kaikissa lattiamallisissa Glow-WC-istuimissa on Rimfree®-teknologia.

IDO Glow -pesualtaat

IDO Glow -pesualtaat on suunniteltu tarjoamaan tilaa ja toiminnallisuutta jokapäiväiseen toimintaan. Glow-pesuallasvalikoima koostuu seinälle asennettavista malleista, alakaapin päälle asennettavista malleista ja kylpyhuonekalusteisiin upotettavista malleista.

Joskus kylpyhuoneen tulisi palvella useampaa kuin yhtä henkilöä samaan aikaan. Tätä varten Glow tarjoaa pesualtaan, jossa on kaksi erillistä hanaa ja allasta yhdistettynä yhdeksi tuotteeksi, joka luo tyylikkään yhdistelmän alakaapin kanssa.
IDO Glow -mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Erilaiset muodot ja asennusmekanismit takaavat, että oikea vaihtoehto löytyy jokaiseen kylpyhuoneeseen. Seinälle asennettava malli on käytännöllinen ratkaisu sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin.

IDO Glow -kylpyhuonekalusteet

IDO Glow -kylpyhuonekalustesarja näyttää, kuinka muotoilu ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Sarja mukautuu helposti erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin kylpyhuoneen koosta riippumatta. Perusvärit ovat valkoinen ja tammi, mutta leikkisämmän tai yksilöllisemmän lopputuloksen saavuttamiseksi voit valita Glow’hun minkä tahansa NCS-värin. Jokainen IDO Glow -kylpyhuonekalustesarjan yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti. Yksi Glow’n tunnistettavista ominaisuuksista on alumiinilista.

Inspiraatiota luonnon

puhtaudesta ja yksinkertaisuudesta

IDO Glow -kylpyhuonekalustepaketit

Esikootut kylpyhuonekalusteet pienempiin kylpyhuoneisiin ja nopeisiin peruskorjauksiin. IDO Glow -kylpyhuonekalustepaketit ovat nopea ja tyylikäs ratkaisu pikakorjauksiin tai kylpyhuoneen tee-se-itse-peruskorjauksiin. Nämä valmiiksi kootut paketit ovat oikea valinta, kun haluat lisätä ylimääräistä säilytystilaa yhteen talon pienimmistä mutta käytetyimmistä huoneista, ja haluat tehdä tämän niin helposti kuin mahdollista.

IDO Glow -kylpyhuonekalustepaketissa ilmenevät samat muotoiluperiaatteet kuin tavallisessa Glow-sarjassa. Sama korkea laatu tulee nyt pienemmässä paketissa. Pesuallas on esiasennettu alakaappiin, mikä tekee paketin asentamisesta erittäin helppoa.
IDO Glow -kylpyhuonekalustepaketit ovat kompakti ratkaisu, jossa kaikki tarvittava yhdistyy yhdeksi paketiksi. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja tummanruskea. Kulmikas malli on saatavana molemmissa väreissä, ja pyöristetty malli ovineen on saatavana valkoisena. Molemmissa on kahvat. Kulmikkaisiin kaappeihin on saatavana myös kaksi pehmeästi sulkeutuvaa laatikkoa.

Suositut IDO Glow -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää IDOn -tuotevalikoimista