IDO Care -tuotteet sopivat hyvin esimerkiksi sairaaloihin ja palvelutaloihin

IDO Care – esteettömyyttä kaikille

Itsenäisyyttä liikuntarajoitteisen arkeen.

Esteettömäksi suunniteltu kylpyhuone

Liikuntarajoitteisten huomiointi kylpyhuoneen suunnittelussa on äärettömän tärkeää heidän turvallisuutensa, onnellisuutensa ja hyvinvointinsa kannalta. Oikea apu ja asianmukaiset kalusteet voivat merkitä liikuntarajoitteisille paljon itsenäisempää arkea.

IDO Care on valikoima tuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään pyörätuolin käyttäjien, vanhusten ja muiden lisäesteettömyyttä kylpyhuoneessa tarvitsevien ihmisten tarpeita.

Tästä luokasta löydät valikoiman kylpyhuonetuotteita, jotka tekevät käsien pesusta, WC-istuimen käytöstä ja kylpemisestä helpompaa. Meillä on pesualtaita, joiden alla on ylimääräistä tilaa pyörätuolia tai kävelytelinettä varten. Löydät myös kyynärtukia WC-istuimia varten – sekä seinälle asennettavia että lattiamalleja. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosikausia.

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan kaikkiin IDO Care -tuotteisiin.


WC-istuimet ylimääräisellä istuinkorkeudella

WC-istuinta käytetään useita kertoja päivässä, joten on tärkeää, että se mukautetaan käyttäjän tarpeisiin. Useimmille liikuntarajoitteisille on suuri apu WC-istuimesta, jonka ylimääräinen istuinkorkeus helpottaa istuutumista ja seisomaan nousua. IDO-valikoimasta löydät WC-istuimet, joiden istuinkorkeus on korotettu 4 cm vakiokorkeuden yläpuolelle liikuntarajoitteisten WC-istuimelle pääsyn helpottamiseksi.

Vaikka WC-istuin on korotettu, on hyvä, jos jostain voi pitää kiinni käytön aikana. Monille vanhuksille ja pyörätuolinkäyttäjille WC-istuinten kyynärtuet ovat välttämätön apuväline WC-istuimelle nousemisessa ja sieltä poistumisessa, ja ne parantavat turvallisuutta ja mukavuutta.

Kyynärtukia valittaessa on tärkeää, että kahvat ovat tukevat ja niistä on mukava pitää kiinni. IDO Care -tuotteet sisältävät useita erilaisia kyynärtukimalleja, jotka voidaan asentaa joko seinälle tai itse WC-istuimeen. Niissä on WC-paperiteline ja asennussarjat yhteensopiville Ifön WC-istuimille.

Pesualtaita jokaiseen tarpeeseen

Kylpyhuoneen pesualtaiden on oltava helppopääsyisiä pyörätuolissa oleville tai liikuntarajoitteisille käyttäjille. IDO Care -sarja koostuu useista eri pesualtaista, jotka voivat lisätä turvallisuutta kylpyhuoneessa.

Syvät ja vapaasti riippuvat pesualtaamme helpottavat pyörätuolien pääsyä pesualtaan alle, ja jos haluat mieluummin istua alas tai tarvitset apua peseytymisessä, altaan syvyys tekee sen käyttämisestä mukavampaa. IDO Care sisältää myös pesualtaita, joissa ei ole ylivirtausta ja joissa on runsaasti säilytystilaa jokapäiväisen käytön helpottamiseksi.

Suositut IDO -Care tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!