IDO-tuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet

IDO:n ainutlaatuisten tuoteominaisuuksien hyödyt ovat käytössä koeteltuja: alhaiset huuhtelumäärät säästävät vettä ja rahaa, ja lasitteemme auttaa pitämään kylpyhuonetuotteet kauniina useiden vuosien ajan.

Ja näinä vuosina, jolloin olemme kaikki hygieniakeskeisempiä, anturihuuhtelumme sekä mikrobien kertymistä rajoittavat ja puhdistusta helpottavat huuhtelureunattomat WC-istuimemme ovat keränneet arvostusta.

TurboFlush - tehokas ja hiljainen huuhtelu

TurboFlush - Tehokas ja hiljainen huuhtelu

Uudella TurboFlush-huuhtelutekniikalla saavutat erinomaisen huuhtelutehon ja poikkeuksellisen hygienian tyylikkäässä Pohjoismaisessa muotoilussa. Tehokas huuhtelu on myös yksi markkinoiden hiljaisimmista, mikä varmistaa, ettet herätä koko perhettä, kun käytät wc:tä yöllä.

TurboFlush -huuhtelutekniikka
IDOn raikastinpuikko WC-istuimille

WC-istuimen raikastustoiminto – automaattinen virkistys

WC-istuimen raikastinpuikko on yksinkertainen ratkaisu, joka pitää WC-istuimesi raikkaana ja puhtaana. Riittää, kun lisäät tuoreen raikastinpuikon painikkeen alle aina silloin tällöin, ja se lisää automaattisesti annoksen raikastetta jokaiseen huuhteluun.

WC-istuimen raikastustoiminto
IDO Rimfree© -huuhtelukaulukseton wc-istuin

IDO Rimfree® – ei huuhtelureunaa, vähemmän likaa ja bakteereja

Jätimme huuhtelureunan vähentääksemme lian ja bakteerien piilopaikkoja ja helpottaaksemme puhdistusta. Suunnitteluosastomme ansiosta huuhtelu on pysynyt erittäin tehokkaana ja kuluttaa saman vähäisen määrän vettä kuin vanhemmat, huuhtelureunalla varustetut mallimme.

Rimfree©-teknologia
IDO Smart -lasitus

IDO Smart -lasitus – patentoitu ratkaisu parempaa hygieniaa varten

Et ehkä ole juuri pohtinut, miten valmistamme tai suunnittelemme tuotteitamme, ja lasitus saattaa olla eräs asioista, jotka eivät ole päällimmäisenä mielessäsi. Sillä on kuitenkin suurempi merkitys kuin uskoisitkaan.

IDO Smart -lasitus
WC-istuimen kosketusvapaa huuhtelu

Kosketusvapaa WC-istuimen huuhtelu – hygieeninen ja puhdas

Nykyiset trendit viittaavat siihen, että WC-istuimen painikkeen koskettaminen on yhä epäsuositumpaa kylpyhuoneen käyttäjien keskuudessa. Maailma on siirtymässä kohti saniteettiteknologian kosketusvapaata käyttöä sähköisten järjestelmien avulla.

Kosketusvapaa huuhtelu
Vettä säästävät kylpyhuoneratkaisut

Vaihda vanha WC-istuimesi – säästä rahaa ja vettä

Tiesitkö, että voit säästää rahaa vaihtamalla vanhan WC-istuimen uuteen?

Vedensäästövinkit