IDO wc-ratkaisut

Jokainen asunto tarvitsee ainakin yhden – Olisiko uuden wc:n aika?

Kylpyhuoneen suunnittelun ja -toiminnallisuuden saralla on tapahtunut paljon viime vuosina. Ennen kuin aloitat kylpyhuoneremonttia tai suunnittelet uuden talosi kylpyhuoneen tyyliä, meillä on sinulle muutama vinkki.

Kylpyhuoneen uudistaminen: wc-istuin

Kylpyhuoneremontti ei ole mikään pieni hanke. Sinun tulee varmistua, että valitset wc:hen juuri sopivan wc-istuimen, joka vastaa omia ja perheesi tarpeita, sekä sopii wc:n muuhun tyyliin. Tässä muutama asia, joita on hyvä pohtia:

  • Millaista tyyliä haet wc-tilaan – etsitkö kevyttä seinä-wc-ratkaisua, jossa asennuselementti ja säiliö ovat piilossa seinän takana vai yksinkertaisempaa lattia-wc-ratkaisua?
  • Kuinka tärkeää sinulle on wc:n hygieenisyys ja helppo puhdistettavuus? Haluatko wc:n huuhtelukauluksella vai ilman? Ja kuinka laadukkaan keramiikkalasitteen toivot saavasi?
  • Miten ylipäätään suhtaudut vedenkulutukseen?
  • Kohtaavatko tuotteen hinta ja laatu? Ja millaista hinta-laatusuhdetta haet?

Näiden pohdintojen lisäksi valittavanasi on vielä wc-istuimen kannen väri, kannen Soft close -toiminto, sekä istuimen tyyli ja muotoilu.


IDO Glow -WC-mallisto

IDO Glow -mallisto asettaa standardin tämän päivän modernille wc:lle. Helposti puhdistettava tekniikka, sekä kestävät ja toimivat ratkaisut takaavat, että sinulla on wc-tila ja kylpyhuone, josta sinä ja koko perheesi voitte nauttia vuosien ajan. IDO tuo kotiisi modernin pohjoismaisen tyylin, puhtaat linjat ja muodot. Uuteen IDO Glow Art TurboFlush -istuimeen on myös uutena tuotu TurboFlush -huuhtelutekniikka, mikä takaa sille tehokkaan, mutta silti markkinoiden hiljaisimman huuhtelun.
Lue lisää TurboFlush -tekniikasta

Seinä-wc – kasvava tyylisuunta kylpyhuoneissa

Suurin osa ihmisistä, jotka suunnittelevat kylpyhuoneremonttia tai rakentavat kokonaan uuden kylpyhuoneen, päätyvät seinä-wc-ratkaisuun. Seinä-wc:n putkisto ja vesisäiliö ovat tyylikkäästi seinän takana piilossa ja itse wc-kulho on nostettuna irti lattiasta. Nämä elementit antavat kevyen ja modernin ilmeen ja tekevät wc:n ympäristön puhdistuksesta todella helppoa.

Vanhan lattia-wc:n korvaaminen uudella seinä-wc-mallilla kuuluu ammattilaiselle. Jos olet kiinnostunut uudesta seinä-wc-ratkaisusta, ota yhteyttä paikalliseen LV-asentajaan, joka voi auttaa asennuksen kanssa.
Lue lisää seinä-wc-ratkaisuistamme

Kaksoishuuhtelu säästää vettä

Säästeliäs veden käyttö on paitsi suotuisaa ympäristölle, myös omalle kukkarollesi. Olemme tehneet huuhtelumekanismista niin tehokkaan, että se tarvitsee ainoastaan 2 litraa pieneen huuhteluun ja 4 litraa isoon huuhteluun.

WC:n pienet yksityiskohdat: istuinkannet, saranat, lasitus

Kova Soft Close -istuinkansi ja helposti irrotettavat Quick Release -saranat wc-kannessa voisi olla hyvä valinta juuri sinulle.

Kun suljet wc-kannen, Soft Close -toiminto varmistaa, että kansi sulkeutuu pehmeästi, kolisematta. Ja kun siivoat wc:tä, Quick Release -saranat tekevät kannen irrotuksesta ja lian ja bakteerien siivouksesta helppoa.

On vielä yksi yksityiskohta, mikä helpottaa wc:n puhtaanapitoa ja se on IDO Smart -lasite.

Pidä wc raikkaana myös puhdistuksien välillä

Kaikki IDO Glow -wc:t sisältävät kätevän uutuuden: niissä on automaattinen Fresh wc -raikastintoiminto. Aseta IDOn Fresh wc -raikastinpuikko huuhtelupainikkeen alla sijaitsevaan asettimeen ja wc vapauttaa automaattisesti raikastetta huuhteluveteen jokaisella huuhtelukerralla. Tämä jättää raikkaan tuoksun wc:hen ja vähentää bakteerien määrää kulhossa puhdistuskertojen välillä.

Pesuallas, joka sopii muotokieleltään muuhun kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on kokonaisuus. Viihtyisän ja harmonisen tunnelman luomiseksi kylpyhuoneeseen, kaikkien elementtien tulee sopia keskenään yhteen. Kuten IDO Glow -wc-mallisto, IDO Glow -pesualtaat kuvastavat skandinaavista henkeä ja maisemaa.

Mallistomme kattaa melkein 20 erilaista pesuallasmallia aivan pienestä, suurikokoisiin, pyöreistä suorakaiteen muotoisiin, joissa hanareikä sijaitsee vasemmalla, oikealla tai altaan keskellä, sopien juuri sinun kylpyhuoneesi tyyliin, minkä mallinen kylpyhuone sinulla sitten onkaan.

Sinä olet oman kylpyhuoneesi suunnittelija, ja yhteensopivilla ja moderneilla kylpyhuone-elementeillä lopputuloksesta tulee upea.


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä