Top 5 -kylpyhuonekalusteet, jotka on pakko saada

Top 5 -kylpyhuonekalusteet, jotka on pakko saada

Suunnittele toimiva kokonaisuus

Kylpyhuone on paikka, jossa rentoudutaan ja virkistytään. Kylpyhuoneen kalusteiden valinnalla on suuri merkitys tilan viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen. Kalusteet ja pintamateriaalit määrittelevät tilan luonteen ja tunnelman, ja valinnoilla on merkitystä myös säilytystilan osalta. Lisäämällä riittävä määrä kylpyhuoneen kaapistoja saat paikan tarvittaville hygieniatuotteille. Lisäämällä seinähyllyn tai kaapin, saat lisätilaa muille päivittäin tarvittaville tuotteille.

Inspiraatiota kylpyhuoneen sisustukseen on saatavilla monista eri paikoissa ja tyylikkäitä kaluste vaihtoehtoja on runsaasti. Jotta sinulla olisi riittävästi valinnanvaraa mistä valita, olemme listanneet alle suosikki kylpyhuonekalusteemme.

1. Seinälle asennetut ratkaisut

Seinälle asennetut kylpyhuonekalusteet, kuten kaapit ja seinä-wc:t sopivat sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin. Niiden etuna on se, etteivät ne vie paljon lattiatilaa, mikä tekee kylpyhuoneen puhdistuksesta helppoa.

Jos keskitytään hetkeksi katsomaan seinälle asennettuja kaappeja, niitä on saatavilla monissa eri tyyleissä, tarjoten kylpyhuoneellesi suuren määrän säilytystilaa. Pienikokoisen seinäkaapin voi sijoittaa esimerkiksi wc:n yläpuolelle, jossa se ei vie tilaa muualta wc:stä, jolloin tilassa on helpompi liikkua ja samalla käytettävissä oleva säilytystila lisääntyy.

2. Kylpyhuoneen kaapit ja tasot

Kylpyhuoneen kaapit ja tasot ovat hyviä paikkoja tarvittavien esineiden ja hygieniatarvikkeiden säilytykseen, jotka haluat pitää helposti saatavilla. Suunnitellessasi kalusteita, on kuitenkin hyvä muistaa, että esillä olevat tarvikkeet vaikuttavat myös kylpyhuoneen tunnelmaan ja järjestykseen - niitä voivat olla esimerkiksi siististi taiteltu pino pyyhkeitä, lempihaluvetesi tai valikoituja koriste-esineitä, kuten viherkasvi tai pieni lamppu.

Kylpyhuoneen koko määrittelee pitkälti, millaisia kaappeja tai tasoja tilaan mahtuu. Kulmahyllyt tai seinähyllyt ja -kaapit ovat hyviä valintoja täyttämään käyttämätöntä tilaa ja tarjoamaan ylimääräistä säilytystilaa.

3. Allaskaapit

Allaskaapit ovat loistava valinta kylpyhuonetarvikkeiden säilytykseen ja pitämään kylpyhuone siistinä. Kylpyhuonekalusteet, jotka sisältävät säilytystilaa (laatikostoja, kaappeja tai niiden yhdistelmiä) ovat käytännöllisiä ja niitä kannattaa harkita, kun suunnittelee uutta kylpyhuonetta. Ne tarjoavat tilaa päivittäin tarvittaville tuotteille, ilman että sinun tarvitsee poistua pesualtaan luota. Allaskaappeja on saatavilla useissa eri kokoluokissa, syvyyksissä ja eri väreissä, jotta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun ja mallin.

4. Peilikaapit

Peilikaapit toimittavat kahta virkaa yhdessä paketissa: ne tuovat kylpyhuoneeseen säilytystilaa, jota tarvitaan kaikkien pienten hygieniatuotteiden ja asusteiden säilytykseen, tarjoten samalla tärkeän elementin - kylpyhuoneen peilin. Peilikaapit ovat erityisen käytännöllisiä pienissä wc:issä ja kylpyhuoneissa, joissa muuta säilytystilaa ei juurikaan ole tarjolla. Peilikaappeja on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina – toiset ovat korkeampia ja toiset leveämpiä – soveltuen täydellisesti käytettävissä olevaan tilaan ja säilytystarpeeseen.

5. Seinäkaapit

Saatat ehkä pohtia, että seinälle asennetut seinäkaapit ja korkeat kaapit mahdollistavat vain rajallisesti säilytystilaa kylpyhuoneessa (etenkin kun haluat kylpyhuoneen ilmeen säilyvän siistinä ja ilmavana). Tässä tapauksessa kylpyhuoneen seinäkaapit ovat täydellinen ratkaisu kylpyhuonetuotteiden säilytykseen, ilman että sinun tarvitsee pelätä kylpyhuoneen joutuvan kaaoksen valtaan. Käytännölliset ja elegantit kalusteet ovat saatavilla eri kokoisina ja eri malleina, juuri sinun tarpeisiisi sopivina.


Kylpyhuonekalusteet

Sopivien kylpyhuonekalusteiden valinta, ei ole aina helppoa. Haluat juuri oikean kokoiset, muotoiset ja oikeilla toiminnoilla varustetut kalusteet, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun ja perheesi tarpeisiin. Kun teet oikeat valinnat, kylpyhuonekalusteet määrittelevät samalla kylpyhuoneen tyylin ja sitovat kokonaisuuden yhteen - uniikiksi kylpyhuonetyyliksi.


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä