Kirkkaat värit ovat trendikkäitä vuonna 2023

Klassiset kylpyhuoneet 2023

Kun kylpyhuonetta remontoidaan tai kunnostetaan, useimmille ihmisille on luonnollista ajatella klassisella ja ajattomalla tavalla. Mutta klassisen tyylin ei tarvitse olla tylsää. Pienillä yksityiskohdilla voit helposti muuttaa kylpyhuoneen ilmettä tai tyyliä.

Stylisti ja sisustuskonsultti Katrine Roug esittää oman näkemyksensä erilaisista klassisista kylpyhuoneista, jotka seuraavat vuoden 2023 trendejä ja kestävät vielä monta vuotta eteenpäin.

”Klassisesta sisustussuunnittelusta puhuttaessa on lähes mahdotonta välttää upeaa kulttuuriperintöä ja pohjoismaisia perinteitä suunnittelun ja rakentamisen suhteen. Monet aikojen saatossa käytetyistä materiaaleista ovat kestäviä sekä laadultaan että tyyliltään, minkä vuoksi olen valinnut kaksi vaihtoehtoa ­klassiseen kylpyhuoneeseen Terrazzo-lattialla.” ­­sanoo Katrine Roug.

Perinteinen keltainen

Toinen vaihtoehto on saanut inspiraationsa 70-luvun klassisesta sisustuksesta.

Muutamat yksityiskohdat, kuten maalattu katto, neliömäiset lasitetut seinälaatat ja puukuvioiset huonekalut, vievät mielen aikamatkalle, eivätkä koskaan mene pois muodista.

Älä pelkää värejä

Monet eivät uskalla käyttää värejä sisustuksessaan, eikä varmasti kylpyhuoneessa, mutta esimerkiksi juuri keltainen katto antaa koko huoneelle luonnetta ja lämpöä. Ja ajattele kuinka helppoa on maalata sen päälle, jos kyllästyt siihen, kun taas laattojen tai huonekalujen vaihtaminen on paljon hankalampaa.

Tyylikäs vihreä

Toiseen kylpyhuoneeseen Katrine Roug on asentanut tummanvihreitä lasitettuja seinälaattoja Terrazzo-lattian kanssa yhteensopiviksi ja klassisen tyylin säilyttämiseksi on valittu valkoiset huonekalut.

“Tämä on minun näkemykseni kylpyhuoneesta, joka sopii useimpiin koteihin vuosiksi eteenpäin. Pienet yksityiskohdat, kuten mustat kahvat ja varusteet, saavat huoneen näyttämään tyylikkäämmältä ja modernimmalta, mutta jos pidät enemmän messingistä tai teräksestä, se sopii kylpyhuoneeseen yhtä hyvin“, Katrine sanoo.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää inspiraatioartikkeleita & suunnitteluvinkkejä