Kylpyhuone on kodin sydän

Uskomme, että kylpyhuone on kodin yksi käytetyimmistä tiloista. Paikka, jossa on tilaa rauhoittumiselle, unelmille, arjelle ja kaikille elämän pienille ja suurille hetkille. Uskomme myös, että arjen toimintojen tulee olla helposti hallittavissa – siksi suunnittelemme kylpyhuonekalusteita, jotka ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kun valitset IDOn – valitset pohjoismaisen designin. Luotettava, kestävä ja puhdas muotoilu, jonka inspiraatio syntyy luonnosta.

Löydä inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseesi ja hanki vinkkejä siitä, miten pääset parhaiten alkuun sisustuksen värien ja materiaalien valinnassa.

Löydä inspiraatio uuteen kylpyhuoneeseesi ja hanki vinkkejä ja esimerkkejä siitä, miten pääset parhaiten alkuun sisustuksen värien ja muiden materiaalien valinnassa.

Lue lisää täältä

ETSITKÖ LISÄÄ INSPIRAATIOTA?

Pienet yksityiskohdat ovat niitä, jotka tekevät kylpyhuoneesta persoonallisen. Se, millaisen saippuan tai tuoksun valitset, kertoo jotain siitä, kuka olet ja mitä haluat, aivan kuten kylpyhuonekalusteiden, seinien ja materiaalien värit ja kuosit tekevät. Laajaan artikkeliarkistoomme olemme koonneet vinkkejä väri-, materiaali-, sisustus- ja tuotevalintoja varten, joista voit löytää uusia ideoita ja oivaltavia kokonaisuuksia, kun harkitset tai suunnittelet uutta kylpyhuonetta.

Inspiraatiosivumme

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan inspiraatiosivuihimme.

Lue lisää täältä

Etsitkö inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseen?

Ja onko sinulla vaikeuksia valita uuden kylpyhuoneen väriä ja tyyliä? Olemme koonneet suuren valikoiman kuvia, joista löydät inspiraatiota sisustukseen kylpyhuoneesi koosta riippumatta.

Tutustu kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista kylpyhuonemiljöistä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Remontoitko kylpyhuonetta? – mitä kannattaa huomioida?

Tiedämme sen, että remonttia tai uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa on paljon ajateltavaa ja muistettavaa, ja siksi olemme koonneet yhteen ajatuksia ja vinkkejä sopivien tuotteiden ja sisustustyylin löytämiseksi.

Miltä unelmiesi kylpyhuone näyttää?

Olemme luoneet yksinkertaisen verkkotyökalun, jolla voit testata erilaisia ratkaisuja uuteen kylpyhuoneeseesi. Voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja sekä kaapeista, peileistä, suihkuista että wc-istuimista ja testata eri värejä sekä huonekaluihin, lattiaan että seiniin. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Sen avulla sinun on helppoa ja yksinkertaista visualisoida kylpyhuoneen ilme ennen lopullisten valintojen tekemistä.


Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!