IDO-suihkuratkaisut

Suihkuratkaisut kaikkiin kylpyhuoneisiin

Suorakulmaiset suihkunurkat ja -kaapit parantavat mukavuutta ja antavat tyylikkään ja puhtaan ilmeen kylpyhuoneellesi.

Löydä paras suihkuratkaisu

Etsitpä suihkuovea tai -kaappia, voit valita monesta eri ulkoasusta. Lasiseinät ja -ovet ovat suosittuja valintoja, koska ne tarjoavat ilmavan ja minimalistisen ilmeen, joka sopii kauniisti moniin nykypäivän koteihin ja kylpyhuoneisiin.
Tarjolla on suorakulmaisia suihkunurkkia, jotka sulkevat suihkutilan toiselta puolelta, tai suljettuja malleja, joiden kaksi sivua sulkevat suihkutilan kokonaan. Oikea valinta riippuu siitä, millaisen ilmeen ja tuntuman haluat luoda, sekä suihkutilan koosta ja toiminnallisista näkökohdista.

Ennen kuin valitset uuden suihkuratkaisun, varmista, että tunnet kunkin mallin perusominaisuudet. Lue lisää ja selaa IDOn laajaa suihkuratkaisuvalikoimaa.


Suorakulmaiset suihkunurkat ja -ovet

Lasiset suihkunurkat tai -ovet tuovat kylpyhuoneeseen tyyliä ja eleganssia ja ovat täydellinen vaihtoehto suihkuverholle. Ne luovat suuremman tilan tuntua ja päästävät runsaasti valoa kylpyhuoneeseen. Lisäksi ne ovat erittäin käytännöllinen ja hygieeninen ratkaisu, joka on helppo puhdistaa.

Jos haluat löytää kylpyhuoneeseesi sopivan suihkunurkan, harkitse, haluatko käyttää minimalistista yhden lasin muotoilua vai kahden lasioven ratkaisua.

Yksilasinen suorakulmainen suihkunurkka

Yhden lasin suihkunurkka asennetaan kiinteästi seinään tai taitto-ovena, joka voidaan työntää seinää vasten. Voit valita kirkkaan lasin, jolla saat ylivoimaisen valoisan ilmeen, jossa kauniit kylpyhuonelaatat ja suihkukalusteet näkyvät lasin läpi, tai mattalasin, jolla saat yksityisen ja viihtyisän suihkukokemuksen.

Suihkunurkkaus kahdella ovella

Suihkunurkkaus, jonka kaksi sisään- ja ulospäin avautuvaa lasiovea voidaan taittaa seinää vasten, on erityisen kätevä pienissä kylpyhuoneissa, joissa on rajoitetusti tilaa liikkua. Tämä ratkaisu asennetaan seinään tai profiileihin lasin täydeltä korkeudelta. Halusitpa yhden tai kaksi ovea, voit valita sekä suoria että kaarevia malleja ja eri leveyksiä.

Suihkukaapit

Jos haluat suihkun, joka on suljettu joka puolelta, jotta vesi ei pääse kosketuksiin seinien tai lattian kanssa, suihkukaappi on hyvä ratkaisu. Suihkukaappi voidaan asentaa mihin tahansa, missä on tilaa, esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai kellariin. Lattian tyypilläkään ei ole väliä, kunhan viemäröinti on käytettävissä. IDO-suihkukaappeja on saatavana erimuotoisina, -kokoisina ja -värisinä.

Showerama 10-5 -sarja on suunniteltu jokapäiväistä elämää ajatellen, joten pieninkin yksityiskohta on huolellisesti harkittu. Moderni ja käytännöllinen muotoilu tekee Showerama 10-5:stä erinomaisen ja turvallisen valinnan kaikkiin kylpyhuoneisiin. Vankka pohja ja vaivattomasti liukuvat ovet kielivät korkeasta laadusta. IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi on saatavana kahtena mallina: neliömäisenä ja viisikulmaisena.

IDO Next NK- ja NKH-suihkukaapeissa on sileät profiilit ja tukevat puhdaslinjaiset paneelit. Kyseessä on tyylikäs ja hygieeninen suihku, joka on helppo pitää puhtaana ja joka sopii täydellisesti lähes minkä tahansa kylpyhuoneen nurkkaan. IDO Next -suihkukaappisarjassa on matala suihkuallas, joten suihkuun astuminen ja sieltä poistuminen on helppoa. Tässä mallissa on myös säädettävät jalkatuet sekä saippua- ja shampoohylly.


Suositut IDO -suihkuratkaisut

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia? Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!