3 TRENDIÄ 2021

Stylisti Katrine Roug antaa vinkkejä kertoo kolmesta kylpyhuoneen päätrendistä tänä vuonna. Löydä inspiraatio omaan kylpyhuoneeseesi. 

 

 IDO Elegant black

Tapaa stylisti Katherine Rough

AJATON LUONTO

Luonnonmateriaalien käyttö kylpyhuoneessa on aina muodissa. Luonnon väripaletti on niin monivivahteinen, että klassisen ilmeen kylpyhuoneeseen saa käyttämällä esimerkiksi marmoria tai luonnon kiveä. Mikäli suunnitelmissa on persoonallisempi ilme, taustaksi voi valita jonkun uuden terrazzo-laatan tai esimerkiksi vihreän marmorin.

                                                       

 

 

   IDO Elegant kalusteet ja IDO Glow wc-istuin

PUUTA KYLPYHUONEESSA

Sisustaminen puumateriaaleilla on entistä suositumpaa koko talossa – jopa kylpyhuoneessa. Puu tekee rauhallisen ja lämpimän tunnelman tilaan. Uudessa tai uusitussa kylpyhuoneessa näkyy koko seinän tai osan lattiaa kattavia puupintoja. Myös pienemmät yksityiskohdat kuten penkit, pyykkikorit tai muut sisustuselementit tuovat luonnontuntua.  

SUOSI VIHREÄÄ

Ruukku, jossa on suuri vihreä huonekasvi näyttää yllättävän hyvältä kylpyhuoneessa, ja samalla saat parannettua kylpyhuoneen huoneilmaa merkittävästi. Pienessä kylpyhuoneessa, jossa päivänvaloa ei välttämättä ole lainkaan, luonnon voi tuoda sisällä asettamalla eucalyptuksen oksan maljakkoon pesualtaan reunalle tai pieneen hyllyyn.    

PERSOONALLINEN HUONE

Jo usean vuoden ajan sisustuksessa on pyritty rakentamaan mahdollisimman persoonallista kotia. Tämä suuntaus on nyt saapunut myös kylpyhuoneisiin. Monesti jo pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan eri tyylisiä tiloja ja kokonaisuuksia – millainen saippua tai tuoksu sinulla on käytössäsi, kertoo paljon millaisesta tyylistä pidät. 

Kirjat tai muutama sisustuslehti ikkunankarmilla kertovat tarinaa. Olet ehkä kerännyt muistoja matkoilta, jotka nyt sisustavat kirjahyllyä. Jopa taide on saattanut muuttaa kylpyhuoneeseen. Vain oma mielikuvituksesi on rajana, kun suunnittelet unelmiesi kylpyhuoneen sisustusta.

Minun paras vinkkini silloin on keskittyä "pieneen, mutta hyvään". Yksityiskohdat löytävät oikean paikkansa parhaiten, kun kylpyhuoneessa vallitsee rauhan tunne ja järjestys. Löydä lisää inspiraatiota kuvastostamme.