KYLPYHUONEEN PÄÄTRENDIT 2022

Tutustu stylisti Katrine Rougin analyysiin vuoden 2022 suurimmista kylpyhuonetrendeistä ja anna itsesi inspiroitua oman kylpyhuoneesi suunnittelusta.

 

 

KOKO VÄRIPALETTI

Vuosikymmenien jälkeen, jolloin trendinä on ollut valkoista valkoisilla pinnoilla, on viime vuosina syntynyt vastatrendi kokovalkoiselle, jossa värit ja tummat sävyt ovat jälleen suosiossa. Värien avulla voit todella luoda tunnelmaa ja persoonallisuutta sisustukseen. Tänään sinulla on käytössäsi koko luonnon väripaletti, erittäin herkistä sävyistä vahvoihin ja tummiin väreihin - myös kylpyhuoneissa.

Mistä värien suunnittelu kannattaisi sitten aloittaa? Ensin kannattaa lähteä liikkeelle isoista pinnoista, eli seinistä. Voimme nähdä, että väriä voi lisätä sisustukseen monella tapaa. Jos edessäsi on suuri kylpyhuoneremontti, on selvää, että voit harkita tilaan värillisiä laattoja, joissa on olemassa monia kauniita vaihtoehtoja luonnonkivestä eri sävyissä, kuten vihreä, vaaleanpunainen, ruskea ja sininen, aina keraamisiin laattoihin, jotka ovat värikylläisempiä.

                                                       

 

 

   

SININEN ON UUSI MUSTA

Toinen helpompi tapa uudistaa kylpyhuone on vaihtaa nykyiset kylpyhuonekalusteet uusii värikkäämpiin kalusteisiin. Monet päätyvät valitsemaan turvalliset valkoiset tai harmaat kylpyhuonekalusteet, koska pitävät niitä ajattomina sävyinä, joihin ei kyllästy, mutta uskon, että sinisestä on tulossa uusi klassikko kylpyhuonekalusteissa. Kylpyhuoneessa on luonnollinen viittaus veteen, järviin ja mereen, jotka ovat minulle tärkeitä, ja sininen on loistava väri täydentämaan lähes kaikkia muita värejä - joten kylpyhuoneeseen jää vielä runsaasti tilaa muille persoonallisille elementeille.

Pienet yksityiskohdat, kuten värilliset suihkuverhot tai kylpytakit, matot, pyyhkeet, kukkaruukut ja mahdollisesti jopa taide seinillä, voivat auttaa viimeistelemään kylpyhuoneen tyylin.

 

LUONNOLLINEN VALINTA

 

Luonnon kutsuminen kotiin ja kylpyhuoneeseen, on jo joitakin vuosia pinnalla ollut trendi. Se on trendi, joka kehittyy edelleen ja haluaisin nostaa esille muutamia viime vuosina esiin tulleita tyylikkäitä vaihtoehtoja.

 

Erilaisia puulajeja

Aikaisemmin puuta nähtiin kylpyhuoneessa yleisemmin mäntykaton, -seinän tai saunan seinäpintojen muodossa, kun taas tänäpäivänä kylpyhuonekalusteet valmistetaan erilaisista puumateriaaleista; saksanpähkinästä, jalavasta ja tammen eri lajikkeista. Puiset kalusteet tarjoavat lämpimän ja pehmeän vastapainon kylpyhuoneen muuten niin koville pinnoille. Se on klassinen valinta, jota suosittelen monille uutta kylpyhuonetta suunnitteleville. Etenkin tummat puupinnat saavat jalansijaa vuonna 2022.

Villi luonto

Minun on vaikea hillitä innostustani luonnon tarjoamia resursseja ja mahdollisuuksia kohtaan, kun puhumme kylpyhuoneen sisustuksesta. Marmori on ollut eksklusiivinen kylpyhuoneen klassikko jo useiden vuosituhansien ajan, mutta viime vuosina on panostettu entistä enemmän muihin luonnonkivilajeihin, jotka todella antavat tunnelmaa ja auttavat luomaan huoneelle persoonallisuutta. Se, mitä aikaisemmin pidettiin kivessä "virheenä", on nyt vihdoin tunnustettu joksikin erityiseksi, ja voimme nähdä kuinka luonnonkivellä voi todella luoda täysin ainutlaatuisia tiloja.

Vinkkejä

Olemme koonneet kattavaan blogiarkistoomme joukon vinkkejä väreihin, materiaaleihin, sisustukseen ja tuotevalikoimaan liittyen. Sieltä voit poimia ideoita, joista saat apua oikean päätöksen tekemisessä, kun olet remontoimassa tai rakentamassa uutta kylpyhuonetta.

Tutustu artikkeleihimme täällä