Rimfree-wc

Ei huuhtelukaulusta – ei piilopaikkaa pöpöille

IDO it! Rimfree on aivan uudenlainen wc-istuin, jossa ei ole likaa keräävää huuhtelukaulusta. Perinteisessä wc-istuimessa huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille istuinta kiertävän kauluksen avulla. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta valitettavasti huuhtelukauluksen alle kertyy helposti likaa ja bakteereita.
Ratkaisimme ongelman ajattelemalla wc-istuimen täysin uusiksi. Kehitimme aivan uudenlaisen huuhtelutekniikan, jonka ansiosta saatoimme jättää huuhtelukauluksen kokonaan pois. Lopputulos on tyylikäs, toimiva, hygieeninen ja helppohoitoinen.

 

 

Uusi tekniikka tekee huuhtelusta tehokkaan

IDO it! Rimfree-wc:n ydin on patentoidussa huuhtelutekniikassa, joka ohjaa veden juuri sinne minne pitääkin – roiskimatta ja räiskimättä.

Kulhon muotoilun ansiosta huuhtelu toimii tehokkaasti myös silloin, kun käytetään vettä säästävää pikkuhuuhtelua (3 litraa).

Puhtautta, ajansäästöä ja luontokin kiittää

IDO it! Rimfree-wc on erittäin helppo pitää puhtaana. Rakenne on niin sileä ja selkeälinjainen, että perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja rätti. Aikaakin rimfreen puhdistamiseen kuluu reippaasti perinteistä wc-istuinta vähemmän. Myös luonto kiittää, kun puhdasta tulee ilman kovia pesuaineita.