3D-objektit ja CAD-tiedostot

Täältä löydät 3D-objektikirjastomme. Lataamalla tiedoston hyväksyt käyttöehdot. 
Huomioithan, että kaikista tuotteistamme ei ole saatavana objekteja kaikissa tiedostomuodoissa.
 
Lataa objektikirjastot:

IDO ArchiCad kirjasto (LCF)
IDO ArchiCad tuotteittain (ZIP)
IDO DWG tiedostot (ZIP)
 

Magicloud: Revit
Magicad portal: MagiCAD
IDO Elegant: Revit

Käyttöehdot
IDO:n internet-sivuilla olevat tiedot, tiedostot ja materiaalit ovat Geberit Oy:n omaisuutta, eikä niitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille, tai julkaista ilman Geberit Oy:n suostumusta. Geberit Oy ei ota vastuuta välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat IDO:n internet-sivuilla olevien tietojen, tiedostojen ja materiaalien käytöstä. Materiaali toimitetaan "sellaisena kun se on", joten käyttäjän tulee olla tietoinen, että virheitä saattaa ilmetä. Geberit Oy ei ole vastuussa mahdollisita virheistä tai niistä aiheutuneista vahingoista. Ladatessani tiedostot olen ottanut ylläolevan huomioon.
Lataamalla tiedoston hyväksyt ehdot.

Hyvä tietää CAD-tiedostoista
• Kaapppien ja altaiden esiasetetut korkeudet ovat Idon standardin mukaisia. Altaan korkeus on 85cm, alakaapin alakorkeus on 15cm ja yläkaapin alakorkeus on 131cm. Kts. tarkemmin Idon asennusohjeet.
• Posliinituotteiden todelliset mitat voivat poiketa +/- 2% ilmoitetuista mitoista. Tämä on tärkeä huomioida, jotta kaluste varmasti on asennettavissa ajateltuun tilaan. Esim. 1200mm pituisen tasoaltaan todellinen pituus voi olla jopa 1200+24mm=1224mm.
• WC-objektissa näytetään viemärin sijoitus ja jalan etureunan kohdistuspisteet.
• Joidenkin tuotteiden kätisyys on aina tuotteen mukainen, vaikka niitä yrittäisi muuttaa peilikuvaksi suunnitelmassa (esim. Mosaik-tasoallas 900 mm vasen-, Mosaik tasoallas 900mm oikea- ja Mosaik Minislim-objektit). Objektissa oleva määrittely estää objektin muuttamisen peilikuvakseen, koska suunnitelman tulee olla yhtäpitävä valittujen tuotetietojen kanssa.
• Objekteissa on näytetty tuotevalinnat käyttöliittymä (=User Interface) –ikkunassa. Käyttöliittymä on jaettu kolmelle sivulle

1. tuotevalinta ja tiedot
2. esitystapojen säätäminen ja
3. IDOn yhteystiedot.

Useimmissa objekteissa voidaan esitystapojen säätämiseen käyttää alasvetovalikoita. Esitystapojen säätöjä ovat mm. kaappien ovien avaaminen, vedinmallit, altaiden 3D-esityksen tarkkuus ja loisteputkivalaisimen vaaka/pysty asemointi.
• Objektien materiaalivärit ovat suuntaa-antavia. Objektien värit on asetettu tuotteiden NCS-värimittauksia vastaaviksi.