YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄ

 

 

Aina kun vain mahdollista, pyrimme valitsemaan parhaat ja laadukkaimmat materiaalit halvan massatuotannon sijaan. Miksi? Vastaus on yksinkertainen: kestävyys, yksinkertaisuus ja toimivuus. Vaikeammat olosuhteet ovat pakottaneet pohjoismaalaiset asettamaan toimivuuden koreuden edelle. Näin ollen toimiva yksinkertaisuus seurasi luonnollisesti perässä. 

Tämän myötä on syntynyt myös kunnioitus luontoa kohtaan, ja siksi myös meidän tavoitteemme on asettaa luonto etusijalle sekä tuotannossa että visuaalisessa toteutuksessa. Toisin sanoen, tavoitteemme on tehdä kylpyhuoneita, jotka kestävät useita vuosia. Se, että tänä päivänä valitsee korkealaatuisia ja aikaa kestäviä tuotteita on yksi tehokkaimmista tavoista osoittaa kunnioitusta luontoa kohtaan. 

 

ISO 9001 ja ISO 14001

ISO-sertifiointi on kansainvälinen akreditointijärjestelmä, jota käyttävät yritykset ympäri maailman. Niiden avulla varmistetaan, että tuotteet ja palvelut ovat turvallisia ja hyvälaatuisia. Nämä laatu- ja ympäristöjohtamisen sertifikaatit kertovat siitä, että tarjoamme laatua asiakkaillemme ja huolehdimme ympäristöstä.

 

Nordic Quality

Nordic Quality on kylpyhuonekalusteita ja hanoja koskeva sertifiointi, joka osoittaa tuotteen täyttävän pohjoismaisen laatutason vaatimukset. Se takaa, että tuote on ympäristöystävällinen, energiaa säästävä sekä kestävä. Nordic Quality -tuotteet on suunniteltu sopimaan erityisesti pohjoismaiden asennustapoihin ja toiminnallisiin vaatimuksiin sopiviksi. Tuotteiden kehityksessä on huomioitu tuotteen laatu ja kannattavuus koko sen elinkaaren ajan.