LAATU

IDO-laatu

Me IDOlla haluamme puhua laadusta. Se on oikeastaan yksi lempiaiheistamme. Olemme valmistaneet wc-istuimia ja pesualtaita Suomessa jo yli 140 vuotta. Myös suihkut ja kylpyhuonekalusteet ovat kuuluneet valikoimiimme vuosikymmeniä. Näiden vuosien ajan olemme jatkuvasti pyrkineet parantamaan tuotteitamme, kehittäneet materiaalejamme, luoneet innovatiivisia ratkaisuja ja - ennen kaikkea - kuunnelleet asiakkaitamme.

 

140 vuoden kokemus

Vuonna 1874 alkanut saniteettiposliinin valmistus Suomessa jatkuu edelleen Tammisaaren tehtaallamme. Pitkiä perinteitä ja modernia teknologiaa yhdistäen valmistamme tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Laadun takana ovat paitsi laadukkaat raaka-aineet ja valmistusprosessit, myös hyvä suunnittelu ja toiminnallisuus. Jokainen tuote kaikkien osineen käy läpi tarkat testit. Jos tuote ei kaikilta osin vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme, se ei liiku ulos tehtaaltamme.

 

Moderni tuotantomme

Tammisaaren tehtaallamme käytetään alan moderneinta teknologiaa, maailmanlaajuisestikin katsoen. Nykyään tuotteiden valmistuksessa on automatiikalla iso rooli, mutta jokaisen tuotteen tarkastaa ihminen. Kaikki tuotteemme on CE-hyväksyttyjä niillä on ollut ISO 9001 ja 14001 -sertifikaatit jo 90-luvulta lähtien.  

 

Vaikka on laatusertifikaatit ovat tärkeitä, meillä merkityksellisintä on se, mitä mieltä niiden käyttäjät ovat tuotteista. IDO on alansa markkinajohtaja Suomessa ja suosituin tuotemerkki niin kuluttajien kuin alan ammattilaistenkin keskuudessa. Niin putkimiehetkin kuin suunnittelijatkin arvostavat IDOa.

ISO 9001 and ISO 14001

ISO-sertifiointi on kansainvälinen akreditointijärjestelmä, jota käyttävät yritykset ympäri maailman. Niiden avulla varmistetaan, että tuotteet ja palvelut ovat turvallisia ja hyvälaatuisia. Nämä laatu- ja ympäristöjohtamisen sertifikaatit kertovat siitä, että tarjoamme laatua asiakkaillemme ja huolehdimme ympäristöstä.

 

Nordic Quality

Nordic Quality on kylpyhuonekalusteita ja hanoja koskeva sertifiointi, joka osoittaa tuotteen täyttävän pohjoismaisen laatutason vaatimukset. Se takaa, että tuote on ympäristöystävällinen, energiaa säästävä sekä kestävä. Nordic Quality -tuotteet on suunniteltu sopimaan erityisesti pohjoismaiden asennustapoihin ja toiminnallisiin vaatimuksiin sopiviksi. Tuotteiden kehityksessä on huomioitu tuotteen laatu ja kannattavuus koko sen elinkaaren ajan.