IDO-tuotteiden ja -varaosien jälleenmyyjät

Voinko ostaa IDOn varaosat suoraan IDOlta?

Myymme kaikki IDOn wc-istuimet, pesualtaat, suihkuratkaisut ja varaosat jälleenmyyjäverkostomme kautta, eli kuluttajana et valitettavasti voi ostaa tuotteita suoraan meiltä.

Jokaisesta tuotteesta saat tiedon tuotenumerosta ja suositushinnoista sekä arvolisäverollisina että arvolisäverottomina. Voit ottaa tuotenumeron talteen, kun haluat tilata tietyn tuotteen LV-urakoitsijaltasi tai jälleenmyyjämme kautta.

IDO nettisivuilla saat kattavan kuvan tuotevalikoimastamme, tai selaamalla tuotekuvastojamme. Mikäli tarvitset inspiraatiota uuden kylpyhuoneesi suunnittelussa, löydät pohjoismaisen kylpyhuonemuotoilun tyylit inspiroivista kylpyhuonemiljöistä nettisivuiltamme. Sen lisäksi löydät inspiraatiota moderneihin kylpyhuonesisustuksiin muista esitteistämme. Löydät kaikki esitteemme täältä.

 

Jos haluat nähdä tuotteen asennettuna ennen ostopäätöstä, olet tervetullut tutustumaan näyttelyihimme. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiin tuotteistamme. Löydät kaikki näyttelymme täältä.

 

IDO-jälleenmyyjät

Kun haluat ostaa tuotteitamme, se onnistuu jälleenmyyjäverkostomme tai LV-asentajien kautta. Olemme listanneet kaikki jälleenmyyjämme koko Suomessa tänne.

Löydät suppeamman valikoiman tuotteistamme asennettuna rakennusliikkeistä ja muista tee-se-itse- liikkeistä, mutta voit aina tilata kaikkia tuotteitamme tilaustoimituksena.

 

Mistä voin ostaa IDOn varaosia? 

Olemme luoneet oman IDO-varaosasivuston. Sivusto toimii verkkokaupan tavoin, mutta ilman suoraa ostomahdollisuutta. Voit etsiä tarvitsemaasi tuotetta sivulta ja printata listan juuri niistä tuotteista, joita tarvitset, ja mennä listan kanssa asentajasi tai jälleenmyyjäsi luokse.

Mikäli sinun tarvitsee vaihtaa varaosa wc-istuimeen, pesualtaaseen tai johonkin muuhun IDO-tuotteeseen, sinun tulisi ottaa yhteyttä asentajaan tai jälleenmyyjään, jolta ostit tuotteen. Lue lisää takuuehdoistamme täältä.

Löydät varaosasivumme täältä.

 

Löydä varaosat eniten kysyttyihin IDO-tuotteisiin:

 

IDO wc:iden varaosat                 

 

IDO kylpyammeiden varaosat