asennusohjeet ido-kylpyhuonetuotteille

Jokaiseen IDO-kylpyhuonetuotteeseen on olemassa asennusohje.

Esimerkiksi, jos sinun tarvitsee tietää, miten IDO Glow -seinä-wc asennetaan, sinun tarvitsee vain löytää tuote nettisivuiltamme.

Tuotesivulta löydät tekniset piirustukset, asennusohjeet, 2D-tiedostot, 3D-tiedostot ja muita tarvittavia tiedostoja.

Asennusohjeet löytyvät tuotesivun alaosasta.

Voinko asentaa IDO-tuotteen itse?

Pääsääntöisesti voit asentaa kaikki IDO-tuotteet itse. WC-istuimissa on kuitenkin aina oltava sulkuventtiili, jolla sinun on voitava sulkea wc-istuimen vedensaanti itse istuimesta. Mikäli sitä ei ole, tarvitset LV-alan ammattilaisen auttamaan asennuksen kanssa.

Yleensä suosittelemme, että olet yhteydessä LV-alan ammattilaiseen asentaessa ja korjatessasi tuotteitamme. Menetät takuun, mikäli tuote on väärin korjattu tai jos tuotteeseen tulee vaurioita väärin tehdyn asennuksen seurauksena. Lue lisää IDO-tuotteiden takuuehdoista täältä.

IDOn asennusvideot

Meillä on kattava valikoima asennusvideoita wc-istuimille ja pesualtaille. Löydät IDOn asennusvideot YouTube -kanavaltamme. Lisäämme kanavalle jatkuvasti uusia videoita. Löydät ne täältä.

Ohessa valikoima asennusvideoita eri tuotteillemme. 

IDO wc:n asennus

WC-istuimen asennukselle on olemassa eri vaatimuksia riippuen siitä, onko kyseessä lattia- vai seinä-wc. Mikäli sinulla ei aikaisemmin ole ollut seinä-wc:tä, sinun tulee hankkia seinä-wc-asennusteline ennen seinä-wc kulhon hankintaa. 

Geberit seinä-wc-asennuselementit ovat yhteensopivat IDO -seinä-wc-istuimien kanssa. Tutustu Geberit -seinä-wc-asennuselementteihin täällä.

IDO seinä-wc:n asennus, kun teline on jo asennettu 

Seinä-wc:n asentamisessa on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Kattavat asennusohjeet kullekin wc-mallille löytyvät jokaiselta tuotesivulta. Oheisessa videossa näet, kuinka seinä-wc asennetaan valmiiksi asennettuun seinä-wc-telineeseen.

IDO Seven D -lattia-wc:n asennus

Laittia-wc-istuimia löytyy sekä ruuvinrei'illä varustettuna että liimattavina versioina. Oheinen video näyttää, kuinka liimattava lattia-wc-malli asennetaan.

IDOn suihkuratkaisut

IDOlla on useita erilaisia ja -kokoisia suihkuratkaisuja, joista voi valita juuri omaan kylpyhuoneeseen sopivan ratkaisun. Lisätietoa eri koko- ja -mallivaihtoehdoista löydät suihkusivuiltamme. Kattavat asennusohjeet kullekin tuotteelle löytyvät tuotesivun latauskeskuksesta.

 

IDO Showerama 10-5 suihkukaapin asennus

IDO Showerama 10-5 suihkukaapilla on moderni design, fiksuja toiminnallisia etuja ja se on erittäin miellyttävä käytössä. Kaappia saa monessa eri koossa ja leveydessä, siinä on eri lasitusvaihtoehtoja ja saatavilla on sekä viisikulmainen että nelikulmainen malli. Oheinen asennusvideo näyttää yksityiskohtaisesti, kuinka viisikulmainen suihkukaappi asennetaan.