IDO Showerama 10-5 -suikukaappi

IDO Showerama

Oikean suihkun valinta ei ole yhtä yksinkertaista kuin useimpien muiden kylpyhuoneen kalusteiden ja varusteiden valinta. Onneksi olemme tehneet sen sinulle helpoksi! IDO Showerama tarjoaa laajan valikoiman suihkuratkaisuja yksittäisistä suihkuovista suurempiin suihkunurkkiin ja vedenpitäviin kaappeihin, jotka sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.

IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi

Päivän tulisi alkaa aina raikkaasti. Showerama 10-5 -sarja on suunniteltu jokapäiväistä
elämää ajatellen, joten pieninkin yksityiskohta on huolellisesti harkittu.

Moderni ja käytännöllinen muotoilu tekee Showerama 10-5:stä erinomaisen ja turvallisen valinnan kaikkiin kylpyhuoneisiin. Vankka pohja ja vaivattomasti liukuvat ovet kielivät korkeasta laadusta. IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi on saatavana kahtena mallina: neliömäisenä ja viisikulmaisena.


Jos haluat modernin minimalistisen ilmeen ja käytettävissä on runsaasti tilaa, neliömäinen malli voi olla ihanteellinen valinta. Neliömäinen muoto luo hieman lisätilaa kaapin sisälle.
Viisikulmainen suihkukaappi luo hieman lisätilaa kylpyhuoneeseen sisäpuolen mukavuudesta tinkimättä. Se sopii hyvin myös pienempiin kylpyhuoneisiin ja taloihin, joissa on hieman erikoisempia ratkaisuja, kuten mökit ja loma-asunnot.

Erillinen suihkukaappi

Showerama 10-5 -suihkukaappi on erillinen kaappi, joka tekee siitä erittäin turvallisen ja helpon asentaa.

IDO Showerama -suihkuseinä

Showerama-suihkuovet voi avata sekä sisään- että ulospäin, mikä säästää tilaa kylpyhuoneessa. Lattiaprofiilia ei ole, joten myös liikuntarajoitteisten on helppo käyttää suihkua.

Kaikki ovet ovat käännettäviä ja säädettäviä. Nostosaranat nostavat ovea 7 mm, jotta se ei naarmuta lattiaa avattaessa. Pohjassa oleva tiivistenauha vähentää suihkutilan ulkopuolelle pääsevän veden määrää. IDO Showeraman -ovet on valmistettu kirkkaasta, karkaistusta, 6 mm:n turvalasista.

Kaareva IDO Showerama -ovi, alumiiniprofiili, kirkas lasi ja kahva.
Suora IDO Showerama -ovi, alumiiniprofiili, kirkas lasi ja kahva.

IDO Showeraman taittuvilla suihkuovilla voit luoda mukavan suihkun pienempiin kylpyhuoneisiin. Suihkuun astuminen on helppoa, vaikka WC-istuimesi tai kylpyhuonekalusteesi sijaitsisivat suihkun lähellä. Voit myös valita kulmamallin ja varustaa sen magneettinauhalla, joka pitää molemmat ovet kiinni suihkun aikana. Tämä onnistuu myös suorilla IDO Showerama -ovilla.


Suositut IDO Showerama -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää IDOn -tuotevalikoimista