IDO Showerama Art -suhkuseinä kylpyhuoneessa

IDO Showerama Art

Niille, jotka pitävät minimalistisesta muotoilusta, IDO Showerama Art on täydellinen ratkaisu, koska siinä ei ole mitään ylimääräistä!

Showerama Artin minimalistinen ulkonäkö perustuu puhtaisiin linjoihin, kirkkaaseen lasiin ja ruostumattomasta kromista valmistettuihin yksityiskohtiin. Tämä sarja käsittää kiinteitä suihkuseiniä, ovia ja näiden yhdistelmiä – kaikki ilman seinäprofiileja.

Minimalistinen ulkonäkö

Showerama Art on ratkaisu, jossa kaksi pientä saranaa ovat ainoa asia, joka ei ole tehty lasista. Suihku on saatavana sekä suihkuovena että kiinteänä suihkuseinänä. Molempia on saatavana useissa eri leveyksissä. Minimalismin hengessä poistimme jopa erillisen kahvan ja jätimme vain tyylikkään kahvareiän.

Kuten monessa muussakin IDO-suihkuratkaisussa, myös Showerama Artin avulla voit yhdistää kaksi seinää yhdeksi IDO Showerama Art -kulmamalliksi.


Suihkuratkaisujen tarvikkeet

IDOlta löydät myös valikoiman tarvikkeita, kuten lattia- ja kattotuet, profiilit ja suihkupaneelit, joiden avulla voit viimeistellä itsellesi täydellisen suihkun. Tulet hämmästymään, kuinka paljon pieni yksityiskohta voi lisätä kokonaisvaikutelmaa.

IDO Showerama Art -suihkuovi
Ovet ja seinät on kiinnitetty joko kannakkeilla tai saranoilla. Tukevamman lopputuloksen saat täydentämällä kiinnitysratkaisun seinän yläreunaan kiinnitettävällä tukitangolla.
IDO Showerama Art -kahva
Kahvareiät kahvojen sijasta korostavat lasiovien minimalistista tyyliä.
IDO Showerama Art -sarana
Showerama Art on ratkaisu, jossa kaksi pientä saranaa ovat ainoa asia, joka ei ole tehty lasista.
IDO Showerama Art
Jos et tunne Geberit CleanLine -suihkukouruja, nyt on aika tutustua tähän kätevään ja tyylikkääseen innovaatioon. Viemäröintiratkaisussa ei ole kyse vain toiminnallisuudesta. Se vaikuttaa kylpyhuoneesi yleisilmeeseen.

Suositut Showerama Art -tuotteet

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää IDOn -tuotevalikoimista