PIDÄ HUOLTA KYLPYHUONEESTASI

Suihkun huoltaminen

Suihkussa käynnin jälkeen pyyhi vesi suihkun seiniltä, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Älä käytä hankausjauheita,  voimakkaita happoja, ammoniakkia tai klooria, sillä ne voivat vaurioittaa tuotetta. Rasvan ja saippuan poistoon suosittelemme emäksisiä puhdistusaineita (ph 10–12), kalkki- ja ruostetahroihin hapanta pesuainetta (ph 1-3). Jos suihkualtaasi jostain syystä naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa märkähiomapaperilla (karkeus n. 1200).

 

Suihkukaappiemme altaissa on irrotettava etupaneeli, mikä helpottaa siivousta. Lisäksi suihkukaapit on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta. Suosittelemme IDO Showerclean -puhdistusaineen  käyttöä suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen. Se on helppokäyttöinen tehoaine, jolla poistat kätevästi tahrat ja kalkkikertymät. Se on myös ympäristöystävällinen tuote, joka ei sisällä fosfaatteja. Saatavana IDO-jälleenmyyjiltä. 

 

Wc-istuimen puhdistus

Wc-istuimen pinta on helppo pitää puhtaana, säännöllinen puhdistus miedolla pesuaineella yleensä riittää. Kulhon pohja, jossa vesi seisoo jatkuvasti, pitää puhdistaa säännöllisesti bakteereja tuhoavalla wc-puhdistusaineella. Vältä voimakasta hankaamista, koska se voi naarmuttaa ja vahingoittaa lasitettua pintaa. Painonapit ovat muovisia, joten älä käytä niiden puhdistukseen voimakkaita pesuaineita.

Mikäli posliinin pinta on voimakkaasti likaantunut, on siihen todennäköisesti tarttunut veden mukana tullut kalkkia. Tämä valkoinen posliinissa näkymätön kerros, johon lika ja värjäymät tarttuvat, voidaan puhdistaa happamalla pesuaineella (pH 1-3). Kaada posliinille hapanta pesuainetta tai talousetikkaa. Anna aineen vaikuttaa muutama tunti, pese sen jälkeen kulho harjalla ja huuhtele hyvin.

 

Pesualtaasi kunnossapito

Voit puhdistaa posliiniset pesualtaamme, kuten wc-istuimetkin, mietoa pesuainetta käyttäen.

 

Kylpyhuonekalapistojen puhdistus ja hoito

Jotta kaapistosi säilyisivät hyvännäköisinä pitkään, kannattaa vesiroiskeet pyyhkiä heti pois kuivalla liinalla. Vaikeat tarhrat voi poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla yleispuhdistuaineella kostutetulla liinalla. Kuivaa pinnat aina huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Kalusteita ei tule puhdistaa happoja, liuottimia tai hioma.aineita sisältävillä aineilla. Vältä terävien esineiden käyttöä. Kalusteet, joissa on naarmuuntuneita tai haljenneita pintoja, ovat herkempiä veden vaikutukselle ja niiden hoidossa on noudatettava suurempaa varovaisuutta. Kylpyhuoneen tehokas tuuletus on tärkeää kalusteiden laadun ja ulkonäön säilymisen kannalta.

 

Kylpyammeen puhdistus

Säännöllinen puhdistus oikeanlaisella puhdistusaineella takaa nautinnolliset ja hygieeniset kylvyt ja pidentää ammeen ikää. Materiaalista riippumatta kylpyamme tulee pestä miedolla pesuaineella ja pehmeällä puhdistusliinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa.

 

Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu?

Säilytä aina tuotteen ostokuitti ja tuotteen rikkoutuessa ole yhteydessä jälleemyyjääsi. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen huuhtelumekanismien takuu on 5 vuotta. Takuu kattaa suunnitteluvirheet, sekä raaka-aine- ja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä.

 

Mistä varaosia?

Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Saatavana on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteillemme, joita voi hankkia jälleenmyyjiemme kautta. Lisätietoa varaosista löydät asennus- ja huoltoohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana sekä varaosahinnastostamme nettisivuiltamme.

 

Kylpyhuoneen turvallisuus

Kylpyhuoneen täytyy ennen kaikkea olla turvallinen. Haluamme tehdä kaikkemme turvataksemme sinun kylpynautintosi. Pyrimme tekemään tuotteita, jotka ovat mahdollisimman turvallisia vesivahingon varalta, vähentävät liukastumisen mahdollisuutta ja ovat sähköturvallisia. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään uusia turvallisempia ratkaisuja. Suosittelemme kuitenkin käyttämään ammattilaisten palveluita kaikissa suurissa kylpyhuoneprojekteissa.