POHJOISMAINEN MUOTOILU

Mitä pohjoismainen design oikeastaan tarkoittaa? Kaiken ytimessä on syvä kunnioitus toiminnallisuutta, puhtaita linjoja ja kestävyyttä kohtaan. Kaikki tämä puolestaan juontaa juurensa luonnon tarjoamiin olosuhteisiin, järkiperäiseen ajatteluun ja taitoon käyttää tilaa hyödyksi. 

Tavoitteemme on tarjota täydellinen valikoima kylpyhuonetuotteita, joista huokuu yksinkertainen kauneus ja toimivuus. 

Mitkä ovat pohjoismaisen kylpyhuoneen pääelementit? 

  • Seinien vaaleat sävyt antavat valtaa valolle.
  • Suhteellisen neutraali väripaletti antaa tilaa harmonialle.
  • Luonnollisten materiaalien, kuten puun ja kiven käyttö tekevät luonnosta kouriintuntuvaa.
  • Kaikki tämä toteutettuna rauhallisen suunnitellusti. 

Tämä filosofia yhdistettynä korkealaatuisiin tuotteisiin ja kestävään tuotantoon, on ollut tie IDOn menestykseen ja suosioon. 

Entä mitä kylpyhuoneelta pitäisi vaatia ja miksi me täällä pohjoismaissa suosimme tiettyjä materiaaleja? Entä miksi suosimme huolella valmistettuja ja laadukkaita tuotteita massatuotannon sijaan? 

Avainsanoja näihin kysymyksiin ovat varmasti: kestävyys, yksinkertaisuus ja toimivuus. Aikojen saatossa pohjoiset olosuhteemme pakottivat valitsemaan käytännöllisyyden pelkän pinnallisen kauneuden sijaan. Näin ollen myös yksinkertaisuus oli luonnollinen seuraus pohjoismaista design-filosofiaa. 

Tämän myötä on syntynyt syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Siksi myös IDOlla luonto on laitettu etusijalle sekä tuotannossa että visuaalisessa ilmaisussa.