LAADUKKAAT TUOTTEET


 

Kaiken tekemisen keskiössä on laatu. Olemme valmistaneet wc-istuimia ja pesualtaita Suomessa jo yli 140 vuotta. Myös suihkut ja laadukkaat kylpyhuonekalusteet ovat kuuluneet valikoimiimme jo vuosikymmeniä. 

Arvomme ja asiakaslähtöinen ajattelu ajavat kohti entistäkin laadukkaampia kylpyhuoneita ja ympäristöystävällisempiä prosesseja. Vaikka tuotantomme on yksi maailman moderneimmista, näemme silti edelleen paljon kehitettävää muun muassa kylpyhuoneen materiaaleissa ja tuotteiden tuotantotavoissa.

 

Mikä tekee kylpyhuoneesta ja sen tuotteista laadukkaan?

- Tarkoin valitut materiaalit

- Designin ja materiaalien yhteensopivuus

- Korkealuokkaiset tuotantotilat ja -tavat

- Jokainen tuote tarkistetaan käsin ammattilaisen toimesta

 

Laatu ja toimivuus

Kaikki IDO kylpyhuonetuotteet tehdään kestämään sekä aikaa että käyttöä. Materiaali ei kuitenkaan ole ainut ratkaiseva asia. Tuotteen toimivuus on yhtä tärkeää kuin ulkonäkökin. Siksi kaikki pienimmätkin yksityiskohdat tullaan testaamaan ja tarkistamaan käsin, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi jokainen wc-istuin käy ammattilaisten käsien kautta ennen kuin ne päätyvät myyntiin. 

Tinkimätön sinnikkyys laadun tarkastuksessa on johtanut hyviin tuloksiin. IDO on vuosien saatossa saavuttanut paljon, ja nauttii tänä päivänä sekä loppukäyttäjien että ammattilaisten, kuten arkkitehtien ja LV-asentajien luottamusta.