HELPPO PUHDISTAA

 

Luonnon, designin ja teknologian tiivis suhde näyttelee pääosaa IDOn kylpyhuoneissa. Myös puhtaus on yksi jämäkämmistä kulmakivistä. Kun kylpyhuone on helppo puhdistaa, on se luonnollisesti myös hygieenisempi eikä bakteereille jää tilaa levitä. Tämän lisäksi se vaatii vähemmän pesuaineita, mikä puolestaan säästää luontoa monesta näkökulmasta. 

Mikä sitten tekee kylpyhuoneista helpon puhdistaa? Materiaalivalinnat vaikuttavat siihen, miten mikäkin pinta kerää likaa ja pölyä. Näitä ovat muun muassa wc-istuimen ja pesualtaan lasitus sekä kalusteiden pinta- ja valmistusmateriaalit. Siksi olemme panostaneet jo vuosia pinta- sekä rakennusmateriaalien tutkimus- ja kehitystyöhön. 

Puhtaus on pidetty mielessä myös pienissä yksityiskohdissa. Olemme vähentäneet merkittävästi paikkoja, joihin likaa voisi kertyä. Siksi tuotteistamme ei löydy ylimääräisiä ruuvinkoloja, saumoja tai syviä kulmia. 

Rimfree ®

Rimfree® -tekniikka tarkoittaa sitä, että wc-istuimessa ei ole lainkaan huuhtelukaulusta, jonka alle lika ja bakteerit voisivat piiloutua. Katso videolta miten tehokas ja helppo Rimfree®-wc:t on huuhdella ja puhdistaa:

 

Smart -lasitus

Kaikissa IDO:n keramiikkatuotteissa, sekä wc-istuimissa että pesualtaissa on niin sanottu Smart -lasitus -pinnoite. Pinnoite hylkii ja estää likaa tarttumasta, mikä tekee sitä luonnollisesti hygieenisemmän ja helpon puhdistaa. Wc-istuimissa pinnoite ulottuu kulhon sisäpuolella myös pitkälle vesirajan alapuolelle ja pesualtaissa ylivuotoventtiilin yläpuolelle.