LUO KYLPYHUONE JOKA RAUHOITTAA JA TUO HYVINVOINTIA

Kylpyhuoneesta toivotaan kokonaisvaltaista hyvinvoinnin keskusta, josta voi nauttia omassa kodissa. Kylpyhuone saa olla ylellinen tila, jossa voi irtautua arjesta ja nauttia rentouttavasta suihkusta tai kylvystä hetkisen päivän päätteeksi – se saa mielellään olla talon näyttävin tila, jopa parhaalla maisemalla.

 

IDO Elegant kylpyhuone

KYLPYHUONE AJANVIETTOPAIKKANA

Viime aikoina olemme viettäneet poikkeuksellisen paljon aikaa kotona, enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Lisääntynyt ajanvietto on saanut meidät katsomaan kotejamme täysin uusin silmin, eikä kylpyhuone ole poikkeus.

 

Kylpyhuone on tila, jossa voi kirjaimellisesti sulkea ulkomaailman hetkeksi ulkopuolelle. Se ei ole pelkästään hyödyllinen paikka peseytymistä varten, vaan huone kokonaan sinulle itsellesi. Yhtäkkiä meillä on mahdollisuus ja riittävästi aikaa luoda oma koti-spa ja hyvinvoinnin keskus, on kylpyhuone sitten pieni tai iso. 

IDO Elegant kylpyhuone

Tapaa stylisti Katherine Rough

IDO elegant ja IDO Seven D

SAUNA, SPA JA KYLPYAMME TEKEVÄT UUTTA TULEMISTAAN


Klassinen sauna, joka on tärkeä osa suomalaisia kylpytiloja, näkyy vahvana trendinä myös muissa Pohjoismaissa. Toinen trendikäs elementti, jonka tulemme vahvasti näkemään monissa kylpyhuoneissa on kylpyammeet. Kylpyamme on ajaton klassikko ja arkipäivän ylellisyyttä, jossa aika pysähtyy, kun tunnemme lämpimän veden syleilyn ihollamme. 

Sauna ja IDO Glow 64 wc-istuin

KOTI-SPA PIENESSÄ KYLPYHUONEESSA

Mikäli kylpyhuoneessa ei ole tilaa saunalle tai kylpyammeelle – ei silti ole syytä huoleen. Myös pienestä kylpyhuoneesta voi tehdä rauhan tyyssijan ja hyvinvoinnin keitaan.

 

Pienillä yksityiskohdilla saa helposti luotua spa-tunnelman kylpyhuoneeseen. Esimerkiksi huonetuoksut, kauniit saippuat ja rentouttava jalkakylpy, jossa taustalla soi tunnelmallinen musiikki yhdessä pehmeän pyyhkeen ja  kylpytakin kanssa vievät ajatukset rentouttavaan spa-hetkeen.


 

SUUNNITTELETKO REMONTTIA?

Jos suunnittelet suurempaa kylpyhuoneremonttia, silloin kannattaa investoida arjen ylellisyyksiin, kuten lattialämmitykseen ja tilaan täydellisesti sopivaan suihkuratkaisuun.